Yaşam

Seben Doğal Gaza Kavuşuyor

Bolu’nun Seben İlçesi’nde doğalgaz altyapı çalışmaları başladı. Seben’in doğalgaza kavuşması adına yapılan çalışmalar kapsamında Nisan ayında Seben Belediyesi ile Aksa Bilecik Bolu Doğalgaz Dağıtım Aş arasında protokol imzalanmıştı. Seben Belediye..

Seben Doğal Gaza Kavuşuyor

Bolu’nun Seben İlçesi’nde doğalgaz altyapı çalışmaları başladı.

Seben’in doğalgaza kavuşması adına yapılan çalışmalar kapsamında Nisan ayında Seben Belediyesi ile Aksa Bilecik Bolu Doğalgaz Dağıtım Aş arasında protokol imzalanmıştı.
Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Sebenlilerin beklediği müjdeyi sonunda verdi. Seben’de düzenlenen açılış töreni ile altyapı çalışmaları başladı.

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Seben’de doğalgaz altyapı çalışmalarının başladığını duyurarak, “Doğalgaz altyapı çalışmalarımız başladı.Bizleri bu mutlu günümüzde yanlız bırakmayan Seben Kaymakamımız Tuğçe Orhan’a, geçmiş dönem Bolu Belediye Başkanımız Aladdin Yılmaz’a, AK Parti İl Başkanı Suat Güner ‘e ve Aksa Bilecik Bolu Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bolu İşletme Müdürü Evren Tepelioğlu’na, siyasi parti temsilcilerimiz, kurum amirlerimiz, muhtarlarımız ve vatandaşlarimiza çok teşekkür ediyorum.” dedi. KaynakTVBolu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL