Yaşam

Şef ve Muhafaza Memurları Tatbikatta

Mengen Orman İşletme Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde damga, kesme ve boylama eğitimleri verildi. Mengen Orman İşletme Müdürü Hüseyin Şahiner ve İşletme Müdür Yardımcısı Osman Özdemir tarafından verilen eğitim ve tatbikat..

Şef ve Muhafaza Memurları Tatbikatta

Mengen Orman İşletme Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde damga, kesme ve boylama eğitimleri verildi.

Mengen Orman İşletme Müdürü Hüseyin Şahiner ve İşletme Müdür Yardımcısı Osman Özdemir tarafından verilen eğitim ve tatbikat seminerine 12 İşletme Şefi, 30 Muhafaza memuru katıldı.

Mengen Orman İşletme Müdürlüğü tarafından organizasyonunda gerçekleşen damga eğitim ve tatbikat uygulamasında, sahada uygulanacak damga yöntemleri anlatıldı.

Mengen Orman İşletme Müdürü Hüseyin Şahiner ve İşletme Müdür Yardımcısı Osman Özdemir tarafından verilen eğitimde, örnek bir kayın ağacında kesim işlemi yapılarak, kesim işleminden sonra ağacın boylaması ve sınıflandırılmasıyla ilgili bilgiler aktarıldı.

Eğitimin sonunda damga ve üretim çalışmalarında olası sorunların not alındığı seminer tatbikatına, Mengen Orman İşletme Müdürlüğünde görevli işletme şefleri ve orman muhafaza memurları katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL