Yaşam

Şehit Yüzbaşı Semih Özcan Parkı Açıldı

Mengen İlçemiz Tabaklar Yazıyaka Mahallesi İnönü Caddesinde Şehit Yüzbaşı Semih Özcan Parkı törenle açıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 18.00 de açılışı yapılan Şehit Yüzbaşı Semih Özcan Parkının..

Şehit Yüzbaşı Semih Özcan Parkı Açıldı

Mengen İlçemiz Tabaklar Yazıyaka Mahallesi İnönü Caddesinde Şehit Yüzbaşı Semih Özcan Parkı törenle açıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında saat 18.00 de açılışı yapılan Şehit Yüzbaşı Semih Özcan Parkının onur konukları Şehit Yüzbaşı Semih Özcan’ın annesi Nezihe Özcan ve babası İlhami Özcan oldular.

Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut Cumhuriyet Bayramı ve Şehit Yüzbaşı Semih Özcan Parkı ile ilgili bir konuşma yaparak açılışa katılanlara teşekkür etti.

Şehit Yüzbaşı Semih Özcan’ın eşinin mesajı ve açılış konuşmasından sonra yapılan dua ile parkın açılış kurdelesi kesildi.

Açılış anında katılımcılara Türk Bayrağı dağıtıldı, Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına yönelik marşlar çalındı meşaleler yakıldı.

Açılışta CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ve heyeti, CHP Mengen İl Genel Meclisi Üyesi Eyüp Beşli, CHP Mengen İlçe Başkanı Şenol Ersoy, Mengen ADD Başkanı Bülent Üçer, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar hazır bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL