Yaşam

Sofrana Sahip Çık

Çocuklarımızın tek bir lokmasının daha israf olmaması için, “Gıdanı Koru, Sofrana Sahip Çık” sloganıyla başlatılan ve dünyada en çok imza toplanan çevrimiçi kampanyası olmaya aday bu farkındalık kampanyasına Bolu İlimiz..

Sofrana Sahip Çık

Çocuklarımızın tek bir lokmasının daha israf olmaması için, “Gıdanı Koru, Sofrana Sahip Çık” sloganıyla başlatılan ve dünyada en çok imza toplanan çevrimiçi kampanyası olmaya aday bu farkındalık kampanyasına Bolu İlimiz de büyük destek veriyor.

T.C. Orman Genel Müdürlüğü tarafından “gıdanı koru sofrana sahip çık” mottosu ile başlatılan kampanyaya ülke düzeyinde büyük katılım ve destek devam ediyor.

Nüfusa oranla en çok söz veren iller arasında bulunan Bolu 93.48 puanla bir çok ili geride bırakmış bulunuyor.

Her lokmanın ve her yudumun kıymetini bileceğine, gıda kaybı ve israfını ve olumsuz çevresel etkilerini önlemek için kendi adına var gücünle sorumluluk alacağına, yiyecek ve içecekleri ihtiyacın kadar alıp, bilinçli tüketip, israf etmeyeceğine sende söz ver rekor gelsin.

Yapmanız gereken https://www.gidanikoru.com/dunyarekoru adresine girip, kendin ve ailenin her bir ferdiyle birlikte söz vererek kampanyaya destek olabilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL