Mengen

Tünel Işıklandı

Mengen Şehir Merkezini, Beşler mahallesi üzerinden Serpek mevkiine, orman işletmesi ve 2 Etap Toki’ye bağlayan yol üzerinde bulunan alt geçit ve bağlı tünele Ak Parti İlçe Başkanlığının girişimleri ile sedaş..

Tünel Işıklandı

Mengen Şehir Merkezini, Beşler mahallesi üzerinden Serpek mevkiine, orman işletmesi ve 2 Etap Toki’ye bağlayan yol üzerinde bulunan alt geçit ve bağlı tünele Ak Parti İlçe Başkanlığının girişimleri ile sedaş tarafından aydınlatma konuldu.

Uzun zamandır yoğun bir şekilde kullanılmasına rağmen aydınlatması bir türlü sağlanamayan alt geçitteki bu  iyileştirme çalışması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ak Parti Mengen İlçe Teşkilatı sosyal medya hesabından paylaşılan haberinde, “Kıymetli hemşerilerim. Işıklandırma orman işletmesine kadar devam edecek. Yol boydan boya aydınlanacak. güzel ışıklandırma olacak fakat işin ilginç kısmı belediye mücavir sınırları içerisinde olmasına rağmen bu yol imar planında görünmüyor. Belediyemiz tarafından bir an önce buna çözüm bulunmasını rica ediyoruz.” denildi.

“Mengen” isimli Sosyal Gruba özel açıklamalarda bulunan Aydın Özmenli, “Uzun zamandır sorun olarak gündeme gelen, birçok arkadaşımızın uğraşı olduğu Beşler yolu TOKİ bağlantı alt geçit ve tünelin aydınlatılması Beşler mahallesi muhtarımız sayın Rıza KORKMAZ abimizle kaymakamlığımıza yapmış olduğumuz müracaat, yetkili yöneticilerimizin ve Sedaş bölge müdürü sayın Fatih ÖZMEN İş planlayıcısı Ümit GÖL, sedaş Mengen sorumlusu İlhami YURT,; bölgenin ışıklandırmasıyla ilgili çalışmalar yapılarak en güzel şekilde neticesine ulaştığı gibi devamında en kısa zamanda orman işletmesine kadar aydınlatma gerçekleşecek. İlgili arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Beşler Mahallesi sakinlerinden emekli Banka Müdürü Feyzi Dursun aydınlatma ile ilgili memnuniyetini sayfasından şu şekilde paylaştı.

“Sekiz yıldan bu yana bu alt geçidin ışıklandırılması talebimizi yetkili mercilere iletmiş olsak da bugüne kadar olumlu bir neticeye kavuşamamış idik. İnsanlarımız akşam olup hava karardığında karanlık olduğu için yaya olarak bu yolu kullanamamakta idi. Bugün bunu gerçekleştirerek alt geçidin aydınlatılması sağlanmış ve inşallah kısa zaman içinde de alt geçit den Orman işletme Müdürlüğü ne kadar olan yolunda aydınlatılarak aydınlık bir şehir görünüm üne kavuşturulmuş olacaktır ve böylece insanlarımız gecede olsa korkuya kapılmadan yaya olarak bu yolu kullanabileceklerdir. Mengen Ak Parti ilçe Teşkilatına ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL