Spor

Tur Uzatmalarda Geldi

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında B.Boluspor Kahramanmaraşspor’u evinde 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi. Bolu Atatürk stadyumunda oynanan maça B.Boluspor Yavuz, Fethi, Gökhan, Marlinho, Nemanja, M. Arslantaş, Raşit, Alican,..

Tur Uzatmalarda Geldi

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında B.Boluspor Kahramanmaraşspor’u evinde 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

Bolu Atatürk stadyumunda oynanan maça B.Boluspor Yavuz, Fethi, Gökhan, Marlinho, Nemanja, M. Arslantaş, Raşit, Alican, Ali Keten, Fatih, Ange ilk onbiri ile sahaya çıktı.

İlk yarıda B.Boluspor etkisiz bir oyun ortaya koyarken, pas hataları ile dolu bir ilk yarı oynandı.

İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede konuk ekip Halil Uysal ile 73. dakikada öne geçti. Gökhan Sazdağı 76. dakikada durumu 1-1 yapan golü attı. Normal süresi 1-1 biten karşılaşma uzatmalar gitti.

İkinci yarıya Muhammet Arslantaş’ı ve A.Belibi’yi dışarıya alan Reha Hoca, oyuna Poepon ve Tugay Kaçar’ı alarak başladı.

Değişiklik oyunu rakip sahaya yıkmaya yeterken B.Boluspor pozisyonlar bulmaya başladı.

Daha sonra Mihajloviç’in yerine Muhammed Nayır’ı 62. dakikada sahaya süren Hoca, 73. dakikada gelen gole engel olamadı.

Boluspor’un bilhassa birinci yarıda etkisiz oyunu dikkat çekerken, kişisel hatalar teknik direktör Reha Erginer’i kenardan çileden çıkardı.

B.Boluspor yediği gole üç dakika sonra Gökhan Sazdağı ile cevap verdi. 1-1

HAMZA SKORU BELİRLEDİ

Uzatma dakikalarına 1-1 giren B.Boluspor maçın 106. dakikasında oyuna sonradan giren Hamza Gür ile ikinci golünü kaydetti ve bu golle Boluspor adını bir üst tura yazdırdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL