Yaşam

Usta Şef Mustafa Öztürk Vefat Etti

Eski Mengen Aşçılık ve Turizm Dernek Başkanı ve Onursal Başkan TAFED kurucularından Ünlü Usta Mustafa Öztürk vefat etti. Bolu Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi Şahbazlar köyü nüfusuna kayıtlı Ormancı Hüseyin Öztürk’ün..

Usta Şef Mustafa Öztürk Vefat Etti

Eski Mengen Aşçılık ve Turizm Dernek Başkanı ve Onursal Başkan TAFED kurucularından Ünlü Usta Mustafa Öztürk vefat etti.

Bolu Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi Şahbazlar köyü nüfusuna kayıtlı Ormancı Hüseyin Öztürk’ün oğlu Mustafa Öztürk aşçılar dünyasının sevilen sayılan isimlerindendi.

Gökçesu Beldesi Şahbazlar Köyünde dünyaya gelen Mustafa Öztürk, aşçılık mesleğinin önde gelen isimlerindendi.
Usta şeflerimizden Salih Bozkurt’un da yakın arkadaşlarından olan Öztürk’ün, Aşçılık festivallerinde, camianın dernekleşmesinde ve federasyonların kurulmasında pay sahibi olmuş, sayısız ismi aşçılık camiasına kazandırmıştı.

Mengen Aşçılar Derneği Başkanlığı ve ardından Onursal Başkan olan Mustafa Öztürk, Türkiye Aşçılar Federasyonu’nun da kurucu başkanlığını yapmış, sosyal çalışmaları ile yereline büyük katkılar sağlamıştı.

Cenazesi bugün 27 Eylül 2021 pazartesi günü öğleden sonra saat 15.00’de ELEMEN köyü Camii de kılınacak cenaze namazının ardından Şahpazlar Köyü mezarlığında defnedilecektir.
Eşine çocuklarına, tüm sevenlerine Cenabı ALLAH sabır ve metanet versin.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL