Spor

Vali Ahmet Ümit Beypiliç Boluspor Tesislerinde Boluspor Takımı ile Buluştu

Boluspor’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Ahmet Ümit, sezonun başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Takımdaki oyuncularla Boluspor sahasında bir araya gelen Ahmet Ümit, her işin başının birlik ve beraberlik olduğunun altını..

Vali Ahmet Ümit Beypiliç Boluspor Tesislerinde Boluspor Takımı ile Buluştu

Boluspor’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Ahmet Ümit, sezonun başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Takımdaki oyuncularla Boluspor sahasında bir araya gelen Ahmet Ümit, her işin başının birlik ve beraberlik olduğunun altını çizerek, “Kader sizi Bolu’da buluşturdu. Öncelikle çok iyi bir kentte olduğunuzu bilin. Bulunduğunuz yeri benimsemeniz gerekiyor.
Biz sizleri çok seviyoruz, sizler Bolu’nun evlatlarısınız. Bu kent sporu seviyor. Hele hele futbolu çok seviyor.

Nitekim çok başarılı futbolcularımız bu kentten gelip geçtiler. Türk futboluna da çok güzel hizmetler verdiler. Sizlerin Her birinizi Türkiye’de ya da yurt dışında flaş futbolcuları olarak düşünüyoruz, görmek istiyoruz. Ama bunun için bazı şartlar var. Öncelikle birlik ve beraberliği sağlamanız gerekiyor. Sonrasında disiplin ve düzen gerekiyor” dedi.

Vali Ümit; Çok güçlü bir LİG’te olduğumuzu söyleyen Ümit, “Geçen hafta ilk puanımızı aldık. Bundan sonra öyle bir harekete geçmeliyiz ki Boluspor denilince herkes isminizi kafasına kazmalı. İnanmamız lazım.

Bu sene hem yönetimiz hem teknik ekibimiz hem de siz başarılara imza atacağız. LİG son derece güçlü takımlardan oluşuyor. Hiç tereddüttünüz olmasın. Siz karar verirseniz kesinlikle başarırsınız ve biz inanıyoruz ki siz başaracaksınız. Yeni bir yönetimimiz, yeni oyuncularımız var. Bu kent sizi sonuna kadar destekliyor.

Umut ediyorum ki bu sahalardan şampiyon çıkacak. Hedefi yüksek tutun. Birlik beraber, çalışkanlık, kararlılık ve disiplin. Bunlar olduğu takdirde mutlaka başarırsınız.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL