Mengen

Vali Erkan Kılıç Mengen’de DSİ ve İl Özel İdaresi Tarafından Yapılan Köprüleri İnceledi

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Mengen ilçesi ziyaretinde aşırı yağış ve su taşkınları sonucu meydana gelen afetler sonucu yıkılan köprülerin yerine yapılan köprüleri inceledi. Mengen İlçesine DSİ ve İl Özel İdaresi..

Vali Erkan Kılıç Mengen’de DSİ ve İl Özel İdaresi Tarafından Yapılan Köprüleri İnceledi

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Mengen ilçesi ziyaretinde aşırı yağış ve su taşkınları sonucu meydana gelen afetler sonucu yıkılan köprülerin yerine yapılan köprüleri inceledi.
Mengen İlçesine DSİ ve İl Özel İdaresi tarafından projelendirilerek yapılan köprüleri denetleyen Vali Kılıç’a Mengen Kaymakamı Fatih Yıldız eşlik etti.
Vali Erkan Kılıç’ın incelemelerinde çevre köy muhtarları ile vatandaşlar hazır bulundu.
⁠DSİ tarafından yapımı tamamlanan Kadısusuz köyü ile Aktepe köyünün kullandığı grup yolu Kadısusuz köyü bağlantı köprüsünde,
DSİ tarafından yapımı tamamlanan Kuzgöl köyü, Nazırlar köyü ile Aktepe köyünün kullandığı grup yolu Kuzgöl köyü bağlantı köprüsünde,
İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Ağalar köyü, Çukurca köyü Çayoba Mahallesi ile Babahızır köyünün kullandığı Ağalar Köprüsü’nde,
İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapılan ve yapımına başlanacak olan Gökçesu beldesi Hayranlar, Kayabaşı, Turna, Elemen ve Şahbazlar köylerine ulaşımın sağlanacağı Güney köyü Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.
Ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Kılıç, yeniden yapılan köprülerin ilçeye ve vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL