Mengen Siyaset

Verilen Sözler Tutulmuyor İcraat Sıfır

Mengen Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Vural Turan, aldığı şok bir kararla CHP’den istifa edip AK Parti’ye geçti. AK Parti rozetini ise Mengen 7. Olağan İlçe Kongresi’nde AK Parti Bolu..

Verilen Sözler Tutulmuyor İcraat Sıfır

Mengen Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyesi Vural Turan, aldığı şok bir kararla CHP’den istifa edip AK Parti’ye geçti.

AK Parti rozetini ise Mengen 7. Olağan İlçe Kongresi’nde AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay taktı. Mengen Belediyesi’nde yoluna AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak devam edecek olan Vural Turan, istifa gerekçelerini ve AK Parti’ye geçiş sebebini basına açıkladı.

“MASA BAŞINDA KONUŞULUYOR ANCAK İCRAAT SIFIR”

Kendisinin iş adamı olduğunu söyleyen Vural Turan, “Ben çalışandan yanayım. Kendim işçilikten geldim ve fabrikam var. Çalışmayı severim. Bana boş laf değil çalışma, icraat lazım. Masa başında herkes konuşuyor ancak icraata gelince sıfır. Verilen sözler tutulmuyor. Ben böyle şeylere gelemem bu tarz şeyler kimyama ters. Bu yüzden istifa ettim” diye konuştu.

“MENGEN’E VE VATANDAŞLARA FAYDALI OLMAK İSTİYORUM”

AK Parti’ye geçme sebebini de açıklayan Turan, “Mengen’e ve vatandaşlara faydalı olabilmek için AK Parti’yi tercih ettim” ifadelerini kullandı. kaynak.bolumeydan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL