Spor

Yenilmezlik ve Liderlik Yakışıyor

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımına rakip dayanmıyor. Ligin kaliteli oyuncularını transfer ederek kadınlar liginin iddialı takımları arasında yer alan Nevşehir Belediyespor’u 3-1 yenen Bolu Belediyespor tutulmuyor. Tecrübeli çalıştırıcı Salih Yergin..

Yenilmezlik ve Liderlik Yakışıyor

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımına rakip dayanmıyor.

Ligin kaliteli oyuncularını transfer ederek kadınlar liginin iddialı takımları arasında yer alan Nevşehir Belediyespor’u 3-1 yenen Bolu Belediyespor tutulmuyor.

Tecrübeli çalıştırıcı Salih Yergin yönetiminde geçen haftayı yenilmezlik ünvanı ile 8 de 8 yapan Kadın Voleybol ekibi, bu haftayı da yenilgisiz geçerek 9’da 9 yaptı.

Türkiye Voleybol federasyonu Kadınlar 1. Liginde oynadığı 8 maçı da kazanarak Türk spor kamuoyunun büyük dikkatini çeken Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımımız 9. Hafta maçında ligin güçlü ekiplerinden Nevşehir Belediyespor ile karşılaştı.

Haftanın en önemli maçını ekibimiz 3-1 kazanarak çok önemli bir galibiyete imza attı ve hanesine yine üç puan yazdırdı.

17 Temmuz Spor Salonunda oynanan maça ekibimiz iyi başladı. İlk seti 25-21 geçen Kadın Voleybol takımımız, kaliteli ve baskılı oyununu ikinci sette de sürdürerek ikinci seti de 25-18 önde tamamladı.

Çekişmeli ve heyecanlı geçen 3’üncü seti konuk ekip, daha üstün taraf oldu. Hücumda ve blokta başarılı işler çıkaran Nevşehir Belediyespor, Bolu Belediyespor’un bireysel hatalarından da yararlanarak seti 25-22 kazandı.

Karşılaşmanın dördüncü seti kaliteli ellerin ortaya çıktığı set oldu.

Baş Antrenör Salih Yergin’in üçüncü ve dördüncü setlerden itibaren oyunu ayaktan yönetmesi ile başlayan ve süreçte Bolu Belediyespor takım oyuncuları da buna karşılık vererek karşılaşmayı uzatmalara götürmeden seti 25-22 alarak karşılaşmayı 3-1 kazandı.

Bolu Belediyespor’da tüm takım oyuncuları üstün bir oyun ortaya koyarken aralarında sivrilen ve galibiyette büyük pay sahibi oyuncular dikkatli gözlerden kaçmadı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL