Aşçılar Diyarı Yaşam

Yerliyse Yiyecekler Yerli Üretime Destek Verecekler

Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Gastronomi Ve Eğitimciler Birliği, Anfaş Fuarcılık ile yaptıkları etkinliklerin artık ANFAŞ’ta yapılmayacağına dair basın açıklamasında bulundular. Konuya dair sosyal medya hesabından açıklamada bulunan, “Yerliyse Yeriz..

Yerliyse Yiyecekler Yerli Üretime Destek Verecekler

Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Gastronomi Ve Eğitimciler Birliği, Anfaş Fuarcılık ile yaptıkları etkinliklerin artık ANFAŞ’ta yapılmayacağına dair basın açıklamasında bulundular.

Konuya dair sosyal medya hesabından açıklamada bulunan, “Yerliyse Yeriz Yaşasın Anadolu” mottosunun büyük pay ve emek sahibi TAFED Başkan Vekili Mustafa Erol şu paylaşımda bulundu.

Türkiye Aşçılar Federasyonu desteği ile Antalya Gastronomi Ve Eğitimciler Birliği’nin her yıl ANFAŞ FUARCILIK ile yaptığı etkinlikler, artık ANFAŞ’ta yapılmayacaktır. Pandemi sürecinin sektörümüze ve firmalarımıza verdiği zararları düşünerek, yıllardır mücadelesini verdiğimiz 869 YERLİYSE YERİZ ve YAŞASIN ANADOLU Projelerimizin devamı niteliğinde yeni bir konsept hazırladık. Bu konseptimizle özellikle yerli ve ulusal firmalarımızı daha fazla YERLİ ÜRETİM’e teşvik etme adına, destekleme kararı aldık. Federasyonumuza bağlı 32 Dernek ile bu yıl *Yerli üretimde inovasyon, *Katma değerli yerli üretim, *Markalaşmış Türk firmaları, *Türk mutfağının gelişimi ve markalaşması, *Coğrafi işaretli ürünlerin bilinirliğinin ve endüstriyel mutfaklarda kulanılmasının sağlanması adı altında yeni bir çalışma başlatıyoruz. Partnerimiz ve aynı zamanda Türkiye’nin en büyük satın alma Derneği TÜRSAD ve Aktüel Expo’nun desteği ile, BU YIL MEMLEKET FİRMALARIMIZIN GELİŞİMİ adı altında yeni bir konsept üzerinde çalışacağız. KAMUOYUNA DUYURULUR

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL