Spor

B.Boluspor’dan tek taraflı ve çift taraflı fesih kararları ile futbolcular tek tek ayrılıyor. B.Boluspor Yönetimini anmadan veda mesajı yayınlayan Mustafa Çeçenoğlu da kafalarda soru işareti bıraktı. Devre arasında Boluspor’ a..

B.Boluspor’dan tek taraflı ve çift taraflı fesih kararları ile futbolcular tek tek ayrılıyor. B.Boluspor Yönetimini anmadan veda mesajı yayınlayan Mustafa Çeçenoğlu da kafalarda soru işareti bıraktı.

Devre arasında Boluspor’ a katılan tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Çeçenoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Boluspor’dan ayrıldığını duyurdu.

İkinci yarıdan itibaren oynadığı futbol ile B.Boluspor’un lige tutunmasında büyük katkısı olan Mustafa Çeçenoğlu’nun sitem dolu ayrılık mesajı kafaları karıştırdı.

Paylaştığı mesajda yönetimle ilgili herhangi bir ifadeye yer vermemesi, takım arkadaşlarına, teknik ekibe ve kulüp çalışanlarına teşekkür etmesi, Çeçenoğlu’nun yönetimle dargın ayrıldığı iddialarına neden oldu.

Sözleşmesinin karşılıklı olarak fesih edildiğini ifade eden Çeçenoğlu, taraftar, teknik ekip ve kulüp çalışanlarına teşekkür ederken, yönetimle ilgili cümle kurmayan Çeçenoğlu’nun yönetimle kötü bir şekilde ayrıldığı iddialarını da beraberinde getirdi.

İşte Mustafa Çeçenoğlu’nun o mesajı;

“Devre arasında katıldığım B. Boluspor’dan sözleşmemi karşılıklı fesih etmiş bulunmaktayım. B.Boluspora geldiğim ilk günden bu yana birlikte mücadele verdiğim takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Daha önce de Muhammed Bayır’da tek taraflı fesih kararı almış sitem dolu açıklamalarda bulunmuştu.

Muhammed Bayır; “Büyük Umutlarla geldiğim takım kaptanlığını yaptığım Boluspor’dan Tek taraflı Fesih yaparak ayrılmış bulunmaktayım…. Detaylarına girmek istemediğim alışkın olmadığım problemlerle karşılaştım.Bu süreçte takım arkadaşlarım ve personele herşey için çok teşekkür ederim.Benim adıma pozitif olan tek şey güzel dostluklar kurarak ayrılmak oldu… Yeni sezonda herşeyin hayırlısı olması dileğiyle”

Kaynak:Futbolumuz.Com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL