Yaşam

Yüz Yüze Eğitime 2 Gün Tatil

Bolu Valisi Ahmet Ümit, yarın bazı okullarda başlaması planlanan yüz yüze eğitimin 2 gün ertelendiğini açıkladı. Vali Ahmet Ümit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kararın, kentte yaşanması muhtemel yoğun kar..

Yüz Yüze Eğitime 2 Gün Tatil

Bolu Valisi Ahmet Ümit, yarın bazı okullarda başlaması planlanan yüz yüze eğitimin 2 gün ertelendiğini açıkladı.
Vali Ahmet Ümit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kararın, kentte yaşanması muhtemel yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle alındığını belirtti.

Vali Ahmet Ümit,
“Yüz yüze eğitime başlanması kararlaştırılan ilimiz genelindeki resmi ve özel öğretim kurumlarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerine; Meteorolojik verilere göre ilimiz genelinde yaşanması muhtemel yoğun kar yağışı, buzlanma vb sebeplerle 15-16 Şubatta iki gün süre ile ara verilmiştir.”

“Meteorolojik verilere göre ilimiz genelinde yaşanması muhtemel yoğun kar yağışı, buzlanma, ulaşım sıkıntısı vb riskler sebebiyle Bolu ili ve ilçelerinde görevli tüm engelli ve hamile kamu çalışanlarının
15-16 Şubatta iki gün süre ile idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir.”

Vali Ahmet Ümit son paylaşımında;

“Meteorolojik verilere göre ilimiz genelinde yaşanması muhtemel yoğun kar yağışı, buzlanma vb sebeplerle 15-16 Şubatta iki gün süre ile ara verilen eğitim öğretim kurumlarına il ve ilçelerdeki Halk Eğitim Müdürlükleri’nin faaliyetleri de dahildir.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL