Mengen

Zeki Açıköz Emine Erdoğan Huber Köşkünde Türk Mutfağını konuştular

Erdoğan, kitaba verilen katkılardan dolayı teşekkür ederek “Afrika’dan Latin Amerika’ya, Uzak Doğu’dan Avrupa’ya yaptığımız tüm ziyaretlerde görüyorum ki mutfağımızın üstüne bir mutfak gerçekten yok. Anadolu’yu tanıtmanın en etkili yolu gastronomi. Başka..

Zeki Açıköz Emine Erdoğan Huber Köşkünde Türk Mutfağını konuştular

Erdoğan, kitaba verilen katkılardan dolayı teşekkür ederek “Afrika’dan Latin Amerika’ya, Uzak Doğu’dan Avrupa’ya yaptığımız tüm ziyaretlerde görüyorum ki mutfağımızın üstüne bir mutfak gerçekten yok. Anadolu’yu tanıtmanın en etkili yolu gastronomi.

Başka mutfaklarda tek bir ana renk varken bizim gastronomi tarihimiz geniş bir coğrafi deneyimin, renkli bir kültür mozaiğinin ürünüdür.” dedi. Kitap, ocak ayında okurlarla buluşacak.

Konu ile ilgili konuşan Türkiye Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ‍Zeki Açıköz Türk Mutfağının zenginliğini uluslararası mecralarda tanıtmaya yönelik çalışmalarımızdan dolayı ,Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi, katkıda bulunan tüm ustalarımızı ve akademisyen hocalarımızı Teşekkür yemeğine davet etti Böyle bir eksikliği fark edip Türk Mutfağımızı ve çalışanları böyle bir projeye dahil edip desteklerinden dolayı ülkem, şahsım , tüm meslektaşlarım, tafed2006 ailesi ve Tüm Turizm çalışanları adına şükranlarımı sunarım dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL