Siyaset

200 Noktada Aşı Uygulanıyor

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile BAİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (Tıp Fakültesi) yer alan Covid-19 Aşı Uygulama Poliklinikleri’nde görevli sağlık çalışanlarına gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti İl..

200 Noktada Aşı Uygulanıyor

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi ile BAİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (Tıp Fakültesi) yer alan Covid-19 Aşı Uygulama Poliklinikleri’nde görevli sağlık çalışanlarına gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti İl Başkanı Suat Güner’e, AK Parti Bolu İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Emin Candan ile Bolu İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Balcı eşlik etti.

“KAHRAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ”

Söz konusu iki hastanede bulunan Covid-19 Aşı Uygulama Poliklinik’lerini tek tek ziyaret eden Suat Güner, aşı konusunda yürütülen çalışmalara ilişkin Uzm. Dr. Mehmet Balcı’dan bilgi aldı. Sağlık Bakanlığı tarafından milyonlarca Biontech ve Sinovac aşılarının temin edilmesiyle hızlanan aşı çalışmalarında günde binlerce kişiye aşı uygulaması yapan sağlık çalışanları ile sohbet eden Suat Güner, bu zorlu sürecin aşılabilmesi noktasında başından sonuna kadar kahramanca mücadele veren sağlıkçılara minnettar olduklarını kaydetti. Sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Güner, AK Parti Hükümeti’nin bugün de yarın da her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduğunu vurguladı. Covid-19 aşılarını olan vatandaşlarla da görüşen AK Parti İl Başkanı Güner, aşının şifa getirmesini dileyerek aşının yaygınlaşması ile birlikte ülkemizin yakın zamanda inşallah bu salgından kurtulacağını belirtti.

“200 NOKTADA AŞI UYGULANIYOR”

Aşı uygulamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Suat Güner, “SGK’lı tüm çalışanlara, 35 yaş üzeri vatandaşlara ve öncelikli meslek gruplarına aşı yapılıyor. Bolu genelinde yaklaşık 200 noktada aşı uygulaması gerçekleştiriliyor. Bugün itibari ile ilimizde şuana kadar 200 bin doz aşı yapıldı. Bunun 120 bini ilk doz, 80 bini ise ikinci doz aşıdır. Şuan için il genelinde günde ortalama 6 bin kişiye aşı yapılıyor. Hastanelerin dışında fabrika, sanayi bölgeleri ve köylere gidilerek mobil aşılama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Hem elimizdeki verilere hem de gözlemlerimize dayanarak Bolu halkının aşıya büyük bir teveccüh gösterdiğini söyleyebiliriz. Bu ilgi bizi bir hayli mutlu ediyor. Ne kadar çok kişiye aşı yapabilirsek bu salgından o kadar çabuk kurtulur ve normal hayata döneriz. Sırası gelen vatandaşlarımızdan bir an önce Covid-19 aşılarını olmasını rica ediyorum.Maskesiz günlere çok az kaldı” ifadelerini kullandı.Kaynak.GazeteBolu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL