Siyaset

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim izinden ilerleyen, davasından bir an olsun vazgeçmeyen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, teşkilatlarıyla..

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim izinden ilerleyen, davasından bir an olsun vazgeçmeyen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, teşkilatlarıyla beraber belirlediği kısa, orta ve uzun vadeli yol haritaları ile 2023 hedeflerine ulaşmak için çalışıyor.

AK PARTİ’NİN UMUT IŞIĞI BAŞKAN SUAT GÜNER

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu’da 1979 yılında dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini memleketinde tamamlayan Güner, daha sonra Üniversite hayatına Abant İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksek okulunda başladı. Ardından 3 yıl Makedonya’nın Üsküp kentinde kalarak lisans eğitimin tamamladı. 2007 yılından bu yana Güner ve ortağı fiziksel ve zihinsel engelli bireylerin topluma kazandırılabilmesine yönelik açtıkları eğitim merkezini işletiyorlar

SİYASET HAYATINA AK PARTİYLE BİRLİKTE ADIM ATTI

AK Parti’nin kuruluşuyla birlikte siyaset hayatına giriş yapan Suat Güner, 2014 yılından itibaren; Sosyal Politikalar Başkanlığı , Tanıtım ve Medya Başkanlığı ve son olarak Teşkilat Başkanlığı görevlerini yürüttü . Güner, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle milletine ve davasına hizmet adına 24 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen AK Parti 7’nci Olağan İl Kongresi’nde AK Parti Bolu İl Başkanı olarak seçildi.

“2023 VİZYONUNA IŞIK TUTACAK BİR TEŞKİLAT YAPISI OLUŞTURDUK”

AK Parti’nin Bolu’da 2023 hedeflerine ulaştıracak isim olan İl Başkanı Suat Güner, oluşturduğu yönetim kurulu hakkında şu açıklamayı yaptı; “Herkes güvendiği ve yan yana yürümek istediği arkadaşlarıyla bir yönetim kurulu oluşturur ve bende öyle yaptım. Ama eski yönetimlerde de parti kültürüne aidiyetine uygun olan arkadaşlarımızın da tecrübelerinden faydalanmak adına onlara da yönetimimde yer verdim. Ayrıca yönetimimizde Yüzde 30’u kadar kadın ve genç arkadaşlarımız da var. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın tüzüğe eklettiği madde ile İl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın özellikle lisans mezunu, hatta yüksek lisans mezunu, hukukçu vb. kriterleri taşıyan arkadaşlarımızı da seçtik. Bu minvalde hem eskiyi kucaklayıp, hem de 2023 vizyonuna ışık tutacak bir teşkilat yapısı oluşturduk” dedi.

“KISA, ORTA VE UZUN VADELİ YOL HARİTALARI BELİRLEDİK”

AK Parti Bolu İl Teşkilatı olarak yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgiler veren Güner; “Siyasi literatürün içinde başarı ya da başarısızlık seçim sonuçlarıyla değerlendirilir. Bu yüzden siyasette seçmen noktasında önce muhafaza etmek sonra üzerine koymak gelir. Bolu’da 9 tane ilçemiz 3 tane de beldemiz var. Bolu merkezden ibaret değil. Amma velakin nüfusumuzun yüzde 70’i burada olduğu için biz de burada kısa, orta ve uzun vadeli yol haritaları belirledik. Bu noktadan yola çıkarak da öncelikle yönetim kurulundaki arkadaşlarım, sonrasında ilçe teşkilatlarım, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız olmak üzere 2023 hedeflerimize ulaşmak için durmadan dinlenmeden koşacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız bize güveniyor. Bizlerde seçim sonuçlarıyla bu güveni pekiştireceğiz. Burada bana ve teşkilatıma yakışan yapmamız gerekende budur. Bunun içinde toplumun her kesimine ulaşmam ve mutlaka içinde bulunduğumuz süreçte dahil olmak üzere doğruları ve reform planlarımızı deklare etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

“BOLU’DA HEDEF YÜZDE 75”

AK Parti olarak gençlere büyük bir önem verdiklerini ve onlarında partiye güvendiklerini söyleyen Güner; “ 2023 hedeflerine giderken gençlerle de görüşüyorum ve onlardan aldığım geri dönüşler çok memnun edici. AK Parti gençlere ulaşabiliyor mu sorusuna gençlerin yüzde 51’i evet diyor. Bu güzel bir rakam ama yetersiz bir rakam. Daha iyi olmalı. Yüzde yüzüne ulaşamayabiliriz ama bizim Bolu’da hedefimiz yüzde 75’ine ulaşabilmektir. Bu noktada gençlik kollarımızla koordineli bir çalışma yapıyoruz” diye ifade etti.

“HALKIMIZIN ÇOK BÜYÜK TEVECCÜHÜ VAR”

Bolu halkının 2019 yerel seçimlerini kaybetmelerine rağmen kendilerine çok büyük bir teveccühü gösterdiğini de dile getiren Suat Güner; “Elhamdülillah Bolu merkezde yaşadığımız yol kazasına rağmen halkımızın çok büyük teveccühü var. STK’lardan, bürokratlardan, memleketimizin her köşesinden hemşehrimiz hayırlı olsuna geliyor. Bunu gördükçe de onurumuz, şevkimiz, arzumuz arttırıyor ve gururumuz okşanıyor. Ama bir o kadar da sorumluluğumuzu daha da artıyor. Bu noktadan yola çıkarak da biliyoruz ki yürümeyeceğiz koşacağız” cümlelerine yer verdi.

Kaynak: VizyonBolu.Com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL