Siyaset

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, buruk bir bayram yaşadığımızı belirterek, İşgalci devlet İsrail’in, masum çocuklarımız başta olmak üzere sivilleri hedef alan, canice saldırılar gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Güner; “İsrail’in..

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, buruk bir bayram yaşadığımızı belirterek, İşgalci devlet İsrail’in, masum çocuklarımız başta olmak üzere sivilleri hedef alan, canice saldırılar gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Güner; “İsrail’in şu an Gazze’de orada yaşayan bütün sivil halk ve Müslümanlar üzerinde bir tehdidi var. Orada yaşayan Müslümanlara öncelikle dua sonrasında bütün dünyayı buna kulak vermeye davet ederek İsrail’i şiddetle kınıyorum.” dedi.

“BURUK BİR BAYRAM YAŞIYORUZ”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, bayramların öneminden bahsederek; “Beterin beteri vardır derler. Şu an buruk bir bayram yaşıyoruz. Bayramlar bizim için kıymetli; neşelendiğimiz, büyüklerimiz ile hemhal olduğumuz özel günler. Fakat beterin beteri var cümlesindeki öznem; İsrail’in şu an Gazze’de orada yaşayan bütün sivil halk ve Müslümanlar üzerinde bir tehdidi var. Bunu her geçen gün artırarak idame ediyor. Biz pandemi sebebiyle biraz zorlanıyoruz ama yaşadığımız şehrinde kıymetini bilmeliyiz. Bahar geldi ve son derece güzel bir ortamdayız. Bayramlarda aile büyüklerine vefat edenlere gidilir. Onlar hayır duaları ile yad edilir” ifadelerini kullandı.

MESCİD-İ AKSA’DA YAPILAN SALDIRILARI KINADI

Güner, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırısına ilişkin, tüm dünyayı yaşanan zülme kulan vermeye davet etti. Güner; “Bizde şehit ve gazi yakınlarımız ile beraber şehitlerimiz mezarlık ziyareti yaptık. Yine söylüyorum beterin beteri var halimize şükretmeliyiz. Orada yaşayan Müslümanlara öncelikle dua sonrasında bütün dünyayı buna kulak vermeye davet ederek İsrail’i kınıyorum. Öncelikle Bolulu hemşerilerimizin ve tüm Müslümanların bayramını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL