Siyaset

Şubat ayında yapılan 7. Olağan Kongre ile AK Parti Bolu İl Başkanlığına seçilen Suat Güner, o günden bu yana saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Güner, beraberindeki partililerle ve..

Şubat ayında yapılan 7. Olağan Kongre ile AK Parti Bolu İl Başkanlığına seçilen Suat Güner, o günden bu yana saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Güner, beraberindeki partililerle ve teşkilatları ile birlikte ilçelerde, mahallelerde, pazar yerlerinde, esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyor.

Esnaf ve vatandaşların dilek, istek ve şikayetlerini dinleyen Güner, bol bol not alarak çözüm bulunacağı sözü veriyor.
Ziyaretlerinde samimiyet ve içtenliği elden bırakmayan Başkan Güner, her kesimden takdir topluyor.

Yapmış olduğu ziyaretlere ilişkin bir açıklamada bulunan Başkan Güner, “Partideki dava arkadaşlarımla birlikte belirlemiş olduğumuz programlar neticesinde her gün bir yeri, bir işyerini, vatandaşımızı, esnafımızı ziyaret ediyoruz.

Hükümetimiz, pandemi sürecinde zor durumda kalan esnaf ve vatandaşlarımıza gerekli desteği sağlıyor..

Bizlerde onlar için daha fazla ne yapabiliriz noktasında hareket ediyor ve her gün esnaf ve vatandaşımızla buluşuyoruz. Onların bizden beklentilerine cevap vermek için çabalıyoruz. Bu zorlu süreçte halkımızın mağdur olmaması adına elimizden gelen gayreti en iyi şekilde gösteriyoruz.” dedi. Kaynak GazeteBolu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL