Siyaset

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner kurumlara ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Vatandaşlarla kurumlar arasında köprü olmaya, verilen destek ve hizmetlerin vatandaşa hızla ulaştırılması noktasında özen gösteren Başkan Güner; vatandaşlardan ve..

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner kurumlara ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Vatandaşlarla kurumlar arasında köprü olmaya, verilen destek ve hizmetlerin vatandaşa hızla ulaştırılması noktasında özen gösteren Başkan Güner; vatandaşlardan ve esnaflardan aldıkları bilgileri kurum müdürleri ile istişare ederek ve mevzuları paylaşarak bürokratik takılmaların önüne geçiyor.

Hafta içi ve hafta sonu Cumartesi günleri görüşmeleri neticesinde vatandaşlardan gelen talep istek ve önerileri toplayan, not ettiği bilgileri kurum müdürleri ile masaya yatıran, kısa zamanda konulara çözüm bulan İl Başkanı Suat Güner vatandaşların övgüsünü almaya devam ediyor.

İl Başkanı Suat Güner her fırsatta vatandaş, esnaf ve kurumlarla bir araya gelerek Bolu ili için yapılacak hizmet ve çalışmaların önünü açmaya, hükümet tarafından gerçekleştirilen planlamaların aksamadan yürütülmesinin yakından takipçisi oluyor.

Ak Parti Bolu Milletvekilleri ve Genel Merkez ile belirlenen programlar çerçevesinde sık sık bir araya gelen Güner, en son Göynük İlçesindeki Himmetoğlu Köyünün yeni yerleşim alanı ile ilgili incelemelere katılmıştı.

Bugün ise beraberinde Ana Kademe Başkan Vekili Cemil Akay Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı olmak üzere kurumlara bir dizi ziyarette bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner; AİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı’yı, Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nu, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ı makamlarında heyetleriyle birlikte ziyaret etti.

Başkan Güner AİBÜ Rektörü Alişarlı’dan, Emniyet Müdürü Erdoğan ve İl Müftüsü Tahiroğlu’ndan bilgiler alırken, Bolu ili ile ilgili olarak yapılacak her türlü hizmet ve çalışma noktasında kurumların yanında olduklarının altını çizdi.

Kurum ziyaretleri ve mesaiden sonra Ak Parti İl Başkanlığına geçen İl Başkanı Güner; randevu talep eden vatandaşlarla görüşmelerine devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL