Siyaset

Hızlı ve yoğun bir tempo içinde ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in son adresi Seben oldu. Suat Güner’e ziyaret ve temaslarında; İl Kadın Kolları Başkanı Hicran..

Hızlı ve yoğun bir tempo içinde ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in son adresi Seben oldu. Suat Güner’e ziyaret ve temaslarında; İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin, İl Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy, İlçe Koordinatörü Mustafa Özkan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Süheyla Yaman ve Cemile Bük, Seben İlçe Başkanı Fehmi Çınar, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Özçelik ve İsmail Akman ile il ve ilçe teşkilat mensupları eşlik etti.

SEBEN’DE ONLARCA PROJE HAYATA GEÇİYOR

Başkan Suat Güner ile beraberindeki heyetin ilk durağı Seben Belediyesi’ne oldu.  15 yıl Bolu Belediye Başkanlığı yapan AK Parti’nin duayen isimlerinden Alaaddin Yılmaz da ziyarete eşlik etti.  Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, tamamlanan ve  çalışmaları devam eden projelere ilişkin bir sunum yaptı. Sunumu dikkatle takip eden Suat Güner, “Sayın Başkanımız 1 saate yakın projelerini anlattı. 2,5 yıl gibi bir sürede bu kadar çok projeyi hayata geçirmesi ve geçirecek olması bizleri çok mutlu etti. Hizmet odaklı AK Parti Belediyeciliği, ülke genelinde olduğu gibi Seben ilçemizde de kendini hissettiriyor. Biz de projelerin devam etmesi adına desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 “AMACIMIZ HALKIMIZA VE ŞEHRİMİZE FAYDALI OLMAK”

AK Parti Heyeti daha sonra mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Burada muhtarlara seslenen Suat Güner, “Biraz önce Belediye Başkanımız 1 saate yakın yapılan ve yapılacak projelerini anlattı. Amacımız sizlere, halkımıza ve şehrimize faydalı olmak. Buraya aslında daha çok sizleri dinlemeye geldim. Sorun, talep ve ihtiyaçlarınızı dinleyip bunları bilerek yol haritası oluşturmak istiyorum. Hep beraber vatandaşlarımıza fayda ve katkı noktasında neler yapabileceğimizi konuşmak istiyorum” dedi . Muhtarlar ise tek tek söz alarak mahallelerinde ve köylerinde yaşadıkları sorunları anlatıp talep ve ihtiyaçlarını dile getirdiler. Başkan Güner da muhtarları dinleyerek konulara ilişkin notlarını aldı ve çözüm noktasında biran önce harekete geçeceğini kaydetti.  AK Parti İl Başkanı Güner, muhtarların ardından 3 dönem Seben Belediye Başkanlığı yapan Süleyman  Özbağ’ı iş yerinde ziyaret  ederek sohbet etti.

ESNAF, VATANDAŞ, STK, ŞEHİT AİLESİ VE GAZİ ZİYARETLERİ YAPILDI

Ak Parti heyetinin  bir sonraki durağı  Seben Pazarı oldu. Tezgahları tek tek gezerek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Suat Güner’e halk büyük ilgi gösterdi. Esnaflar, satışını yaptıkları meyvelerden AK Parti heyetine ikram ederek Başkan Suat Güner ile fotoğraf çekildi. AK Teşkilatı, ilçedeki dükkanlara da uğrayarak işyeri sahipleri ile muhabbet etti. Suat Güner ve beraberindekiler esnafların ardından Seben Şoförler, Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Kemal Ünalan’ı, S.S. Haccağız Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mahmut Çalışır’ı, Şehit Nevzat Batmaz’ın annesi Hacer Batmaz ile babası Fahri Batmaz’ı ve Kıbrıs Gazisi Mustafa Yaşar’ı ziyaret etti.

YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, yakın zamanda eski stadyumun yıkılıp yeni ilçe stadyumunun yapılacağını belirterek söz konusu alanı AK Parti Heyetine gezdirdi. Yine yapımı tamamlanan ve okulların açılmasıyla hizmete girecek olan Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Suat Güner’e Belediye Başkanı Kavak’tan detaylı bilgi verdi. Başkan Güner, ilçede yapımı süren TOKİ 2. Etap Konutları’nda da incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Suat Güner ve beraberindekiler daha sonra Atatürk Parkı’nda bulunan çay bahçesinde vatandaşlarla çay içip uzun uzun sohbet etti.

“DİRAYETLİ VE DİMDİK ŞEKİLDE CUMHURBAŞKANIMIZ IN YANINDA OLMALIYIZ”

Seben’de son olarak ilçe teşkilatıyla akşam yemeğinde bir araya gelindi. Yemeğin ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Suat Güner, “Bugün burada görüştüğümüz büyüklerimiz Alaaddin Başkan ve Süleyman Başkan bize her zaman güç veriyor bu birliktelik çok çok kıymetli. İnandığımız AK Parti davası uğruna yan yana ve dirayetli şekilde durursak bütün sorunların üstesinden geliriz. Erken seçim gündemimizde yok ama biz 20 yıldır her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz ve her zaman hazırız. Bu bizim teşkilat yapılanmamızdan kaynaklanıyor.  Türkiye, Cumhurbaşkanımız Erdoğan liderliğinde kendi ayakları üzerinde duran dünyada sözü geçen dirayetli bir ülke haline geldi. Biz bu durumun devam etmesi ve kazanımların sürmesi için dimdik şekilde Cumhurbaşkanımızın yanında olmalıyız” ifadelerini kullandı.  Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak ise, “Her hafta rutin şekilde esnaf, vatandaş ve STK ziyaretleri yapıyoruz. Seben’de ben değil biz olarak ve tek yumruk halinde çalışıyoruz.2023’te rekorlarımıza yeni rekorlar ekleyeceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL