Siyaset

Bakan Yardımcısı Fatih Metin Kiraz Ağacından kiraz topladı. AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak,..

Bakan Yardımcısı Fatih Metin Kiraz Ağacından kiraz topladı.
AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve Ak Parti heyeti, Seben ilçesinde kendilerine gösterilen kiraz ağacından kiraz topladı.

Seben Taşlıyayla Gölünde düzenlenen törenden sonra Sebenli kadınlar tarafından kiraz bahçesine davet edilen Ak Parti heyeti,Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in kiraz ağacına yanaştırılan merdivenle kiraz toplamasını ilgiyle izledi.

Sebenli hanımların hazırlayıp ikram ettiği yöresel lezzetler için Seben Halkına teşekkür eden heyet, Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in topladığı kirazları kova ile taşıyarak misafirlere ikram etti.

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner ve heyeti ile Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Seben Taşlıyayla Gölünde yapılan törenin ve Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak’ın brifinginin ardından ilçeden ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL