Siyaset

Mengen Ak Parti Belediye Meclis üyelerinin önergesi kiracı esnafın yüzünü güldürdü. Mengen Belediyesi Ak Partili Meclis üyelerinin önergesi Mengenli esnaflar tarafından takdirle karşılandı. Ak Partili Belediye Meclisi üyeleri tarafından mayıs..

Mengen Ak Parti Belediye Meclis üyelerinin önergesi kiracı esnafın yüzünü güldürdü.

Mengen Belediyesi Ak Partili Meclis üyelerinin önergesi Mengenli esnaflar tarafından takdirle karşılandı.

Ak Partili Belediye Meclisi üyeleri tarafından mayıs ayında verilen önerge temmuz ayı oturumunda karara bağlandı.

Buna göre; Mengen Belediyesi işyerlerinde kiracı olan esnaflara pandemi koşulları nedeniyle 2 ay süre ile kiralarından %60 oranında indirim uygulaması kararı alındı.

Ak Parti Belediye Meclis üyeleri Bahadır Şahin, Vural Turan ,Mehmet Ali Çalış ve Burak Eröz tarafından verilen kira indirimine dair yazılı önerge temmuz ayı oturumunda kabul edilerek uygulamaya konuldu.

Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk yaptığı açıklamada; Belediye meclis üyelerimizin bir diğer önergesi ise;
Kurban bayramları sebebiyle ve bayram haricinde de faal olarak kullanılan hayvan pazarının üzerinin kapatılması, hayvan bağlama yerlerinin yapılması ve vatandaşlar için daha kullanılır hale getirilmesi” şeklinde olmuştur.

Belediye Meclis üyelerimizin bu talebi Mengen Belediye Başkanı Turan Bulut tarafından uygun bir yer olmadığı bahanesi ve mazereti ile önümüzdeki yıla ertelendiğini öğrendik.

İlçe Başkanı Oktay; “Belediye meclis üyelerimizin vermiş oldukları önerge ile belediye işyerlerinde kiracı olan esnaflarımızı bir nebze olsun rahatlatmış olduk. Mengen Belediye meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti meclis üyeleri, Bahadır Şahin, Vural Turan ,Mehmet Ali Çalış ve Burak Eröz önerge ve taleplerinin yakın takipçisi, Mengen halkının ve esnafının yanında olacaklarını ifade ederek, alınan indirim kararın hayırlı olması temennisinde bulundular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL