Reklam Siyaset

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Tanju Özcan başkanlığındaki Bolu Belediyesi tarafından özel bir fırmaya satılan arazideki Türk Fındığı Gen Bankası’na ait 120 fındık ağacının akıbetinin ne olacağını sordu…

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Tanju Özcan başkanlığındaki Bolu Belediyesi tarafından özel bir fırmaya satılan arazideki Türk Fındığı Gen Bankası’na ait 120 fındık ağacının akıbetinin ne olacağını sordu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde Türk Fındığı Gen Bahçesi’nin içinde bulunduğu Büyüksu Deresi’nin yanındaki araziyi satmıştı.

İhaleyi alan firmanın 17 yıl üzerinde çalışılan gen bahçesindeki fındık ağaçlarını kesip kesip kesmeyeceği merak konusu olurken AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir video yayınladı. İl Başkanı Güner yayımladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediyesine ait Büyüksu Deresi yanında bulanan bir arazinin satışı yapıldı. Bu arazi içinde ‘Türk Fındığı Gen Bahçesi de bulunuyordu. Yüzlerce yeşeren fidan, 17 yıllık emek, Gelecek nesillere aktarılacak hazine. Bu şehirde yaşayan ve sorumluluk sahibi olan birisi olarak sormak istiyorum. Bu fidanın akibeti ne olacak?”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL