Siyaset

Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, Bolu Belediyesinin karla mücadelede zayıf kaldığını bu yüzden özel kepçe kiraladıklarını ve sitede kar küreme çalışması yaptıklarını belirtti. Bolu Belediye Meclisi..

Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, Bolu Belediyesinin karla mücadelede zayıf kaldığını bu yüzden özel kepçe kiraladıklarını ve sitede kar küreme çalışması yaptıklarını belirtti.

Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Bolu Belediyesinin karla mücadelesi yönündeki çalışmalarına işaret ederek özel kepçe marifetiyle sitede kar küreme çalışması yaptıklarını belirtti.

Bolu Belediyesinin karla mücadelede zayıf kaldığını belirten Akbay, “Diyorlar ya herşeyi Belediye den beklememek lazım diye, bizde nasılsa belediye daha buraya uğramaz diye kendi işimizi kendimiz görelim dedik

Ateşağa sitesi etrafındaki girişleri ve arasındaki yolları açmak için özel kepçe kiraladık en azından site sakinlerimizin sıkıntı çekmemesi adına kar temizliği yapıldı. Site yöneticimiz Hayrettin beye teşekkürler” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL