Siyaset

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı ihalesini 325 bin TL’ye alan firmanın müdürü olarak görünen kişinin terör örgütü ve HDP’ye..

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı ihalesini 325 bin TL’ye alan firmanın müdürü olarak görünen kişinin terör örgütü ve HDP’ye övgüler düzen yazılarını sosyal medyada paylaştı. Güner’in paylaşımlarının Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın HDP çıkışı sonrası gelmesi dikkat çekti.

Bilindiği üzere düzenlediği basın toplantısında HDP’ye ağır sözlerle yüklenen Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Benim siyaset hayatım boyunca bir HDP’li ile aynı kaldırımda yürümem bile söz konusu olmamıştır” demişti.

Başkanın bu açıklamalarından sonra AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediyesinin açtığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı ihalesinin belgesini paylaştı.

Paylaşılan belgelerde konser programının 325 bin TL’ye İstanbul’da hizmet veren bir şirkete verildiği ortaya çıktı. Güner, belgelerde şirket müdürü olarak görünen O.Ö’nün terör örgütü PKK ve HDP’yi öven paylaşımlarını ortaya çıkardı.

Başkan Güner, sosyal medyada paylaştığı belgelerinin altına, “Bolu halkının paraları, sarı mekaplılara ve HDP‘ye övgü yağdıranların kasasına Tanju Özcan aracılığı ile aktarılıyor. 29 Ekim kutlamaları da işin bahanesi oluyor. Kameraların önünde ittifak yok dese de imzalar farklı odalarda atılıyor. Bizden söylemesi.” diye yazdı.Kaynak:BizBolulular

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL