Siyaset

AK Parti Bolu Kadın Kolları Teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, “Özellikle kadınlar kısmında sandık sandık çalışmalarımızı, ilçe ilçe gözden geçireceğiz. Her..

AK Parti Bolu Kadın Kolları Teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, “Özellikle kadınlar kısmında sandık sandık çalışmalarımızı, ilçe ilçe gözden geçireceğiz. Her daim teşkilatlar olarak seçimlere hazırız” dedi.

Genel seçimler gün gün yaklaşırken, AK Parti’nin de farklı kademelerindeki çalışmalar hızla devam ediyor. Bu kapsamda çalışmaları incelemek ve AK Parti Bolu Kadın Kolları ile istişarede bulunmak üzere; AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Emine Yavuz Özgeç ve Kadın Kolları Karadeniz Bölge Koordinatörü Elif Yeşim Aras, Bolu’ya geldi. Kadın Kolları Başkanı Keşir, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ile teşkilat yöneticileri tarafından karşılandı.

BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLENDİ

Program öncesi basın açıklaması düzenlendi. Keşir’in Bolu ziyaretine ilişkin konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Güner, “Kadın Kolları Teşkilatımızla istişare ve değerlendirme toplantımızı yapacağız.

Geniş kapsamlı hem önümüzdeki sürece dair istişare edeceğiz. Uzun uzun hem tanışıp hem de 2023 seçimlerine dair, Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında, seçimlere dair bizim yol haritamızı belirleyeceği eylem planımızı hep beraber değerlendirip istişare edeceğiz” dedi.

“HEM HASBİHAL EDELİM HEM KENDİMİZİ GÖZDEN GEÇİRELİM”

AK Parti’nin büyük bir kadın hareketi olduğunu belirten Kadın Kolları Başkanı Keşir, “5 buçuk milyon üyesi, yaklaşık 600 bini bulan aktif kadın çalışanıyla AK Parti aynı zamanda büyük bir kadın hareketidir. Biz her zaman geçmiş seçimlerde de olduğu gibi, 2023 seçimlerine giderken kadın kolları teşkilatlarımızın enerjisi bizim için çok kıymetli.

Her ilde yaptığımız, teşkilatlarımızla hem bir hasbihal edelim hem kendimizi bir gözden geçirelim. Onların bizden bir talepleri, genel merkeze iletecekleri konular varsa istişare edelim ve 2023’e giderken bütün istişare mekanizmalarımızı işletmiş olalı diyoruz” ifadelerini kullandı.

“TEŞKİLATLAR OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ”

AK Parti kadın teşkilatı olarak göreve hazır olduklarını belirten Keşir, “2023’teki en önemli mottomuz; her sandıkta varız, her sandığın sahibiyiz, her sandığın sahibiyiz…

Onun için sandık esaslı bir çalışma yöntemimiz var. Tüm illerde böyle, Bolu’da da böyle… Ana kademe, gençlik kolları ve kadın kollarının birlikte yürüttüğü bir çalışma.

Biz özellikle kadınlar kısmında sandık sandık çalışmalarımızı, ilçe ilçe gözden geçireceğiz. Her daim teşkilatlar olarak seçimlere hazırız. 2023 Haziran seçimlerine de en hazırlıklı teşkilat olarak, AK Parti teşkilatları olduğunu açıkça söyleyebilirim.

Bunların içinde kadınların yerinin ayrı olduğunu söylemem çok da yanlış olmaz” diye konuştu.

Açıklamaların ardından, AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı İstişare Toplantısı, basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Kaynak.KöroğluGazetesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL