Siyaset

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanlığı için sıkıntılı bir aday çıkması durumunda aday olacağını açıklayarak, “Atatürkçülerin, Türk Milliyetçilerinin o seçimde temsil edilmesi gerektiğini hissedersem aday olmaktan çekinmem.” dedi. Bolu Belediye..

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanlığı için sıkıntılı bir aday çıkması durumunda aday olacağını açıklayarak, “Atatürkçülerin, Türk Milliyetçilerinin o seçimde temsil edilmesi gerektiğini hissedersem aday olmaktan çekinmem.” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV100’de katıldığı programda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Canlı yayında Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özcan sıkıntılı bir cumhurbaşkanı adayı çıkması durumunda aday olacağını ifade ederek, “Ben illa şu göreve talip olacağım diye siyaset yapan biri değilim. Tarihin bana bir vazife yüklediğini düşünürsem Cumhurbaşkanı aday olmaktan geri durmam. Çok açık söylüyorum, 100 bin imzayı toplayıp aday olmayı düşünürüm. Bakacağım tabi bende her şeyden önce Recep Tayyip Erdoğan’ın değişmesini istiyorum.” şeklinde konuştu.

“Ben başından beri söyledim. Bizim Ekmeleddin İhsanoğlu gibi Abdullah Gül gibi böyle devşirme adaylarla seçime girmemiz halinde sonucunun hüsran olacağını görüyorum.Sıkıntılı bir aday ortaya çıkarsa, Atatürkçülerin , Türk Milliyetçilerinin o seçimde temsil edilmesi gerektiğini hissedersem aday olmaktan çekinmem.” dedi.

Kaynak..ÖzgürBolu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL