Siyaset

AK Parti Bolu İl Başkanlığı Seben’de düzenlediği basın toplantısı ile 2022 yılına dair değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Bolu İl Başkanlığı ve Teşkilatları tarafından Seben Kaya Evlerinde düzenlenen basın toplantısına çok..

AK Parti Bolu İl Başkanlığı Seben’de düzenlediği basın toplantısı ile 2022 yılına dair değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı ve Teşkilatları tarafından Seben Kaya Evlerinde düzenlenen basın toplantısına çok sayıda gazeteci katıldı.

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner’in Başkanlığında gerçekleşen Basın Toplantısına, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak,İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Uğur Akbay katıldı.

Toplantının ev sahipliğini Ak Parti İlçe Başkanı Fehmi Çınar ve Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak yaptı.

Seben Kayaevleri’nde düzenlenen basın toplantısında 2022 senesinde Bolu’da ve Türkiye’de yapılan çalışmalar anlatıldı.
İl Başkanı Güner, Milletvekilleri Aydın ve Küpçü, Bolu’ya yapılan yatırım, proje, hizmet ve 2023 yılında devam edecek olan, planlamaya dahil edilen yatırımlar hakkında ayrıntılı bilgiler verdiler.

Programda selamlama konuşması yapan İl Başkanı Güner, ilk olarak basın mesuplarının yeni yılını kutladı.
Basın toplantısının hayırlara vesile olması dilek ve duasında bulunan Güner, 2023’ün ilimize ve ülkemize, müslüman alemine huzur sağlık ve bereket yılı olmasını diledi.

2023 yılının önemine dikkat çeken Başkan Güner, “Bir seçim atmosferinde, Cumhuriyetin 100. yılında 2023 yılını idrak ediyoruz.”
“2023 ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. 2023 Ülkemizin bekası anlamında Cumhurbaşkanlığı seçimleri büyük önem arz ediyor.20 yılı aşkın bir süredir milletimize ve ülkemize hizmette destanlar yazan Ak Parti iktidarı, 2023 yılını daTürkiye Yüzyılı olarak adlandırmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderlğinde ülkemizi dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına gireceğine inancımız tamdır.”

“Daha yeni EYT meselesini sonlandırdık. Asgari ücreti 8.500 TL’ye çıkardık. Yeni yılın ilk günlerinde memur ve emeklilerin artışlarını da memnuniyet çerçevesine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

İnşallah 2023 her anlamda, siyaseten de Cumhuriyeti’mizin yeni yeni yüzyılına yakışır bir şekilde AK Parti iktidarının 20 yıllık kazanımlarıyla, istikrarla dolu bir yıl ve seçim dönemi olarak geçer inşallah” ifadelerini kullandı.

Toplantı, milletvekillerinin ve katılımcıların gündeme ve ilçelere ilişkin soruları cevaplandırmasıyla devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL