Siyaset

Bolu Ak Parti SAS Sorumluları Ayşe Bozacı ve Mehmet Ali Çamlıbel Ak Parti Genel Merkezine davet edildi. Yaklaşan seçimler için tüm partiler hazırlıklarına hız verirken, AK Parti Genel Merkezi de..

Bolu Ak Parti SAS Sorumluları Ayşe Bozacı ve Mehmet Ali Çamlıbel Ak Parti Genel Merkezine davet edildi.

Yaklaşan seçimler için tüm partiler hazırlıklarına hız verirken, AK Parti Genel Merkezi de seçim maratonu için tüm teşkilatlarını harekete geçirdi.

AK Parti’nin 2014’ten bu yana kullandığı Sonuç Alım Sistemi (SAS) ile seçim sonuçlarının hızlı bir şekilde öğrenildiğini ifade eden Bolu Ak Parti Kurmayları, 14 Mayısta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine her şekilde hazır olduklarını ifade ettiler.

30 Mart Perşembe günü Ankara’da gerçekleşecek olan toplantıya, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un yazılı daveti ile,  Ak Parti Bolu İl Başkanlığından iki önemli isim katıldı.

Sonuç Alım Sistemi Eğitim Toplantısına Ak Parti İl Başkanlığı Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Ayşe Bozacı, Merkez İlçe Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Ali Çamlıbel katıldı.

Genel Merkez Sonuç Alım Sistemi (SAS) toplantısı 30 Mayıs Perşembe günü Ak Parti Genel Merkez Toplantı salonunda 81 ilin SAS ve Bilgi İşlem Sorumluları ile yapılıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL