Siyaset

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası Saha Koordinatörlüğü görevine atandı. Başkanlığını CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın yürüttüğü Ekonomi Masasının saha gezilerini koordine..

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası Saha Koordinatörlüğü görevine atandı.
Başkanlığını CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın yürüttüğü Ekonomi Masasının saha gezilerini koordine etme görevi Bolu Milletvekili ve aynı zamanda TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi olan Türker Ateş’e verildi.
CHP Ekonomi Masası 2024 yerel seçimleri öncesi illere geziler düzenleyerek hem kent ekonomilerinin hem de ülke ekonomisinin nabzını tutacak. Ateş Koordinatörlüğünde gerçekleşecek saha gezilerinde ülkenin içinden geçmekte olduğu ekonomik buhranın nedenleri ve çözüm yolları illerdeki ekonomi paydaşları ve sivil toplum örgütleri ile istişare edilecek, CHP’nin ekonomi politikaları halka anlatılacak.
28’inci dönem ilk toplantısını CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştiren Ekonomi Masası Üyeleri, görev dağılımı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile kısa bir değerlendirme toplantısı da yaptı.Kaynak.BoluGazetesi

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL