Siyaset

Adayımız Belirtilen Tarihte Açıklanacaktır

AK Parti Belediye Başkan Adayı belli oldu yönünde çıkan haberlere Suat Güner yaptığı şu açıklama ile cevap verdi: Dün AK Parti Bolu Belediye başkan adayının belirlendiğine dair kamuoyuna yansıyan haberle..

Adayımız Belirtilen Tarihte Açıklanacaktır

AK Parti Belediye Başkan Adayı belli oldu yönünde çıkan haberlere Suat Güner yaptığı şu açıklama ile cevap verdi:
Dün AK Parti Bolu Belediye başkan adayının belirlendiğine dair kamuoyuna yansıyan haberle ilgili bir açıklama yapma gereği hâsıl olmuştur.
Dün Bolu’da yayımlanan dezenformasyona yönelik haberde adayın daha önce Ankara’nın önemli ilçesi Altındağ Belediyesi’nde 15 yıl görev yapmış, çok başarılı işlere imza atmış, ardından Tarım Orman Bakanlığı’nda aynı başarı ve hassasiyetle bakan yardımcısı olarak görev yapan Veysel Tiryaki Bey’in adı geçirilmiş ve kendisine yönelik bir siyasi suikast yapılmak istenmiştir. Veysel Bey görev aldığı her alanda başarı tecrübesi ve yeterliliğe ile bulunduğu her ortama değer katmış önemli bir insandır. Maalesef dün yerel basına düşen haber sosyal medyada etkileşime girmiş, hızla yayılmış ve bilgi kirliliğine yol açmıştır.
Dün bütün bunlar yaşanırken biz hem Veysel Bey’le, hem milletvekilimizle, hem genel merkezimizde yerel yönetimlerde aday belirleme konusunu netleştiren heyetle görüşmeler yaptık.
Oradan aldığımız bilgi ile bu çalışmanın devam ettiğini netleşmiş bir adayın olmadığını, dün yayılan haberin doğru olmadığı bilgisine ulaştık. Veysel Bey’in bugüne kadar uzun süreye dayanan değerli tecrübelerinin hiç edilerek kafaların karıştırılması doğru değil.
Veysel Bey’in adının kirletilmesi doğru değil. Bolu Belediyesi’nin doğru ellerde yönetilmesi ile ilgili genel merkez heyetimiz yüksek bir hassasiyet gösteriyor. En doğru kararı vereceklerdir. Hem Genel Merkezimiz hem Genel Başkanımız bu değerlendirmelere neticesinde kimin üzerinde karar kılarsa biz teşkilatlar olarak sıradağlar gibi adayımızın arkasında dururuz.
AK Parti’de görev alan her arkadaşımız ve aday adayımız şuan ki mevcudun çok ilerisinde bu işi layığıyla yapabilecek yeterliliktedir. Adayımız belirtilen sürelerde belirlenecek, duyurusu tanıtımı yapılacak ve AK Parti teşkilatlarımız saha çalışmalarına başlayacaktır. Yine altını çizerek söylüyorum.
Kesinleşmiş bir durum yoktur, süreç devam etmektedir. Partimize ve AK Parti davasına gönül vermiş vatandaşlarımız müsterih olsunlar, partimizde ifade edilen tarihlerde adayımız kamuoyuna duyurulacaktır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL