Siyaset

Ak Parti Bolulu Gençleri Konya’ya Türkiye-Letonya Maçına Götürdü

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı koordinasyonu ve Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından organize edilen yüz genç Türkiye Letonya karşılaşmasını izlemek üzere Konya’ya gönderildi. Türkiye-Letonya Mill Futbol karşılaşması için Bolu’dan yüzden..

Ak Parti Bolulu Gençleri Konya’ya Türkiye-Letonya Maçına Götürdü

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı koordinasyonu ve Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından organize edilen yüz genç Türkiye Letonya karşılaşmasını izlemek üzere Konya’ya gönderildi.

Türkiye-Letonya Mill Futbol karşılaşması için Bolu’dan yüzden fazla genci Konya iline götürmek üzere çalışma başlatan Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları organizasyonunu tamamlayarak gençleri Konya iline yolcu etti.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in yoğun girişim ve görüşmeleri sonucunda gençlerin Konya İlinde gerçekleşecek olan Türkiye-Letonya karşılaşmasını izleme izinleri, biletleri tedarik edilmişti.

Konu ile ilgili Ak Parti İl Başkanlığı sosyal medya hesabından “Gençlerimize verdiğimiz Milli Maç sözünü yerine getiriyoruz. Yüzden fazla gencimizi Türkiye-Letonya maçı için Bolu’dan Konya’ya götürüyoruz” diye açıklamada bulundu.

Ak Parti İl Başkanlığı “Bu organizasyonda emeği geçen İl Yönetimimize, İl Gençlik Kollarımıza, Gençlik ve Spor Bakanlığı’mıza ve TFF’ye teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak milli karşılaşma için Konya’ya giden gençlere kafile başkanlığı yaparken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ““Gençlere verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz.Milli Maçımız için Yeni Seçmen ve Üniversiteli kardeşlerimiz ile birlikte yola çıktık” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL