Siyaset

AK Parti İlçelerde Yerel Seçimler İçin Düğmeye Bastı

YENİ İLÇE BAŞKANLARI YENİ YÖNETİMLERİNİ NETLEŞTİRİYOR Göynük ve Mudurnu Ak Parti Eski Yeni İlçe Başkanları İl başkanlığında İl Başkanı Suat Güner’le bir araya geldiler. Ak Parti İlçe Başkanlığı görevlerinden istifa..

AK Parti İlçelerde Yerel Seçimler İçin Düğmeye Bastı

YENİ İLÇE BAŞKANLARI YENİ YÖNETİMLERİNİ NETLEŞTİRİYOR
Göynük ve Mudurnu Ak Parti Eski Yeni İlçe Başkanları İl başkanlığında İl Başkanı Suat Güner’le bir araya geldiler.

Ak Parti İlçe Başkanlığı görevlerinden istifa eden Göynük, Mudurnu İlçe Başkanları ile Ak Parti Genel Merkezi tarafından atamaları gerçekleştirilen yeni İlçe Başkanları, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile İl Başkanlığı binasında istişare toplantısına katıldılar.

Yeni ilçe yönetim kurulunun oluşturulması ile yerel seçimler öncesi yürütülecek çalışmalara yönelik istişarelerde bulunulduğu toplantı yaklaşık beş saat sürdü.

Toplantı İl Başkanı Suat Güner Başkanlığında ilçe koordinatörleri ile birlikte yapıldı.

Yerel seçimler, yeni ilçe yönetimleri, yönetim kurulları ve seçim takvimi üzerinde yoğunlaşan toplantıya eski ve yeni ilçe başkanlarının yanı sıra ilçe koordinatörleri de bulundu.

Toplantıya Göynük İlçe Başkanı Mesut Can, Önceki İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, Mudurnu İlçe Başkanı Hakan Kocakaftan önceki dönem İlçe Başkanımız Hüseyin Yağın ve Yürütme Kurulu Üyesi ve Mudurnu Koordinatörü İlhami Akça katıldı.

Yeniçağa Eski ve Yeni İlçe Başkanlarının ise gün itibariye toplantıya katılmak üzere Bolu İl Başkanlığında olacakları bildirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL