Siyaset

Ak Parti Milletvekili Adayı Yüksel Coşkunyürek’e Sevgi Seli

Ak Parti 28. Dönem Bolu Milletvekili 1. Sıra adayı Yüksel Coşkunyürek’i  Gerede İlçesi bağrına bastı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Başdanışmanlığı, 22 ve 23. Dönemlerde Bolu Milletvekilliği yapan,..

Ak Parti Milletvekili Adayı Yüksel Coşkunyürek’e Sevgi Seli

Ak Parti 28. Dönem Bolu Milletvekili 1. Sıra adayı Yüksel Coşkunyürek’i  Gerede İlçesi bağrına bastı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Başdanışmanlığı, 22 ve 23. Dönemlerde Bolu Milletvekilliği yapan, 28. Dönem Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Yüksel Coşkunyürek Gerede İlçesinde coşku ile karşılandı.

Ak Parti Teşkilatları ile seçim çalışmalarına Gerede’de devam eden Ak Parti Mv. Adayı Yüksel Coşkunyürek, ziyaretlerinde vatandaşlardan büyük teveccüh görüyor.

Ak Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Gerede Ak Parti Teşkilatları ile birlikte vatandaşlarla buluşan Coşkunyürek; memleketi Gerede İlçesinde sevgi ile karşılandı.

Coşkunyürek;

“Türkiye Yüzyılı sevdasıyla Gerede ilçemizde esnaflarımızla, teşkilatımızla ve dostlarımızla bir araya geldik.

Bizi bağrına basan hemşerilerime sonsuz teşekkür ederim.” diye konuştu.

Gerede İlçesinde Camii açılışına, ardından Gerede Belediyesinin vermiş olduğu geleneksel iftar yemeğine katılan, Gerede İlçesinde esnaflarla ve hemşerileri ile buluşan Ak Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Yüksel Coşkunyürek, iftar, teravih ve sahur programlarına da iştirak etti.

Ak Parti Milletvekili adayı Coşkunyürek’i; Bolu İl Başkanlığı yaptığı dönemde yönetiminde bulunan yönetim kurulu üyelerinin de yalnız bırakmayarak seçim çalışmalarına katkı vermesi dikkatli gözlerden kaçmadı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL