Siyaset

Ak Parti Seçim Startını Verdi

AK Parti teşkilatı seçim startını verdi. AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve parti ekibi ilçe teşkilat yöneticilerini ziyaret ediyor. Güner, ilçe teşkilatları ve muhtarlarla..

Ak Parti Seçim Startını Verdi

AK Parti teşkilatı seçim startını verdi.
AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve parti ekibi ilçe teşkilat yöneticilerini ziyaret ediyor.
Güner, ilçe teşkilatları ve muhtarlarla yaptığı toplantılarda mahalle mahalle alınan seçim sonuçlarını değerlendiriyor. Sandık sandık değişen oy oranları hakkında araştırma yapan Güner ve ekibi oy dağılımlarını, geçmiş ve bugün arasında yaşanan farkı karşılaştırma yaparak değişen sonuçları ve sebeplerini araştırıyor.

ESER VE HİZMET SİYASETİMİZ DEVAM EDECEK

AK Parti İl Başkanı Suat Güner haber sitemizin editörü Zekeriya Ercivan’a ilçe ziyaretleri ve sandık sonuçları ile ilgili başlattıkları geniş araştırma ve sonuçları hakkında şu değerlendirmeleri yaptı:

İlçe ziyaretlerimizi tamladık. Biz bu ziyaretlerde hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hem de 28. dönem parlamentoda şekillenen 14 Mart seçimlerinde ilçelerimizde vatandaşımızın teveccühü nasıl olmuş? İlçe teşkilatlarımızla bu sonuçları masaya yatırdık ve değerlendirdik.
Geçirdiğimiz üç seçimin ilçelerde oy dağılımlarına göre değerlendirmelerini yaptık. Neredeyiz? Ne yapmışız? Vatandaşımızın tercihi ve teveccühü ne? Biz nerede hata yapmışız? Varsa doğrularımız neler? Onları değerlendirdik.
Önümüzdeki yerel seçimlere ışık tutacak istişarelerimizi yaptık. Dersimize çalışıyoruz. Mesai arkadaşı olarak gördüğümüz muhtarlarımızla toplantılarımızı yaptık. Hem merkez ilçe, hem köy muhtarlarımızla konuştuk.
Köylerimizdeki yol, su, elektrik ve yayla problemlerini konuştuk. Ayrıca ilçelerimizde kanaat önderi olarak gördüğümüz kişilerle görüşmeler yaptık. Yerel seçimlere ışık tutacak bilgileri tam ve net bir şekilde toparlıyoruz.
Bu ziyaretler esnasında partimizin ilkesi olan artık slogandan öte vatandaşımızın önüne somut olarak koyduğumuz eser ve hizmet siyasetimizle gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızı yerinde inceledik. Yatırmalarımız ne aşamada? Vatandaşımızın bu hizmetlere ilişkin görüş ve yorumları neler, yapılan işlerde değişiklik yapılması gereken noktalar var mı?
Diye yerinde incelemeler yaptık. İnşallah tespit ettiğimiz sonuçlara göre gerekli çalışma ve hassasiyetleri göz önünde bulunduracağız. Eser ve hizmet siyasetimiz aralıksız devam edecek. Bu ülkenin kalkınması ve çok daha iyi yere gelmesi için büyük adımlar atan AK Partimizin icraatlarına yenilerini ekleyeceğiz. Ülkemizin kalkınma hareketi devam edecek.
Yaptığımız tespitlerde baktığımız sonuçlara göre yine partimiz ilk sırada yer alıyor. Vatandaşımızın partimize olan teveccühü büyük oranda değişmemiş, gönül bağımız sürecek. Dün vatandaşımızın hizmetkârıydık, bugün hizmetkârıyız ve inşallah gelecek günlerde yine hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Kaynak ve Alıntı BoluGerçek

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL