Siyaset

Ak Parti Yatırımları İnceledi

AK Parti İl Başkanı Suat Güner ile Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü Ak Parti heyeti, Alpağut mahallesinde çalışmaları süren Millet Bahçesini gezerek yetkililerden bilgi aldı. Bolu Çevre ve Şehircilik..

Ak Parti Yatırımları İnceledi

AK Parti İl Başkanı Suat Güner ile Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü Ak Parti heyeti, Alpağut mahallesinde çalışmaları süren Millet Bahçesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt ve yetkililerden devam eden çalışmalara ilişkin bilgi alan AK Parti heyeti, proje alanının tamamını gezerek inşası yapılacak sosyal alanların yerlerini inceledi.

Millet Bahçesi ile kente muhteşem bir seyirlik mekan kazandırıldığını belirten AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve Milletvekilleri Aydın ve Küpçü, sosyal donatı alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor sahaları, kütüphanesi, piknik ve çocuk oyun alanları ile buranın uğrak bir nokta olacağını dile getirdiler.

28 milyon 223 bin liralık bir yatırımla 90 bin metrekarelik alan üzerine yapılan Millet Bahçesi’nde;

Millet kıraathanesi, büfe, giyinme soyunma odaları, spor sahaları, bisiklet parkı, bisiklet yolu, otopark, koşu yolu, üst kademe gölet, seyir terası, piknik alanı, çocuk oyun alanı, yöresel ürün satış alanı, mescit ve çocuk kütüphanesi bulunacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL