Siyaset

Ak Parti Yeni İlçe Başkanları Belli Oldu

AK Parti Yeniçağa, Göynük ve Mudurnu İlçe Başkanlıklarına Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından atamaları gerçekleştirildi. 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanı Aday Adaylığı için istifa eden AK..

Ak Parti Yeni İlçe Başkanları Belli Oldu

AK Parti Yeniçağa, Göynük ve Mudurnu İlçe Başkanlıklarına Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından atamaları gerçekleştirildi.

2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkanı Aday Adaylığı için istifa eden AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz ile AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Hüseyin Yağın ve Ak Parti Yeniçağa İlçe Başkanı Uğur Şahin’in yerine yeni ilçe başkan atamaları gerçekleştirildi.

AK Parti Bolu İl Koordinatörü Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı başkanlığında söz konusu ilçelerde gerçekleşen temayül yoklamaları sonrasında Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına çağrılan İlçe Başkan Aday Adayları arasından yeni ilçe başkanları belirlendi.

Ankara Genel Merkez Teşklat Başkanlığında gerçekleşen İlçe Başkanları belirleme görüşmelerinde Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin ve İlçe koordinatörleri de hazır bulundular.

AK Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında mülakata alınan İlçe Başkan Adayları içinden Göynük AK Parti İlçe Başkanı olarak Mesut Can, Mudurnu İlçe Başkanı olarak da Hakan Kocakaftan ve Yeniçağa ilçe başkanlığına ise Ethem Özkan’ın atamaları gerçekleştirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL