Siyaset

Ak Parti İl Başkanı, Merkez ve Diğer İlçe Başkanları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldiler. Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay..

Ak Parti İl Başkanı, Merkez ve Diğer İlçe Başkanları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldiler.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay Başkanlığında Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Ak Parti ilçe başkanları ve Belediye Başkanlarından oluşan heyet Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelerek, Bolu İl ve ilçelerine dair Bakanlıktan taleplerini sundular.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile yapılan görüşme ve istişare toplantısında Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk’te hazır bulundu.

Bakan Ersoy ile yapılan görüşmelerle ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bolu Milletvekili Arzu Aydın şu paylaşımlarda bulundu.
“Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızda Sn. Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy önderliğinde teşkilatımızla beraber Bolu’muzun taleplerini masaya yatırdık. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Aydın ayrıca, “Bolu’muzun daha da ileri noktaya gitmesi adına önem arz eden konularımızı bir bütün halinde, 580 köy ve mahallemizin tamamını ele alacak şekilde istişare etmeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Milletvekili Fehmi Küpçü, “Milletvekili arkadaşım Arzu Aydın,İl Başkanımız Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanımız Kazım Konak, İlçe Başkanlarımız, Belde Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile beraber Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy ile Bolumuz, İlçelerimiz ve Beldelerimiz ile ilgili konularda istişarelerde bulunduk” açıklamalarına yer verdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL