Siyaset

Bakan Yrd. Fatih Metin TSO’da

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Milletvekili Arzu Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, Merkez İlçe..

Bakan Yrd. Fatih Metin TSO’da

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Milletvekili Arzu Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın misafiri olarak, iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldiler.

İş dünyası ile ilgili konuların masaya yatırıldığı toplantıda, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin bakanlığı ile ilgili projelerden ve yapılacak çalışmalardan bahsetti.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Nilüfer Park’ta düzenlediği Cemiyet Sohbetleri programına da konuk olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Fatih Metin, “DSİ kanalımızın kapalı sisteme geçişi benim de taahhüt ettiğim bir projeydi ve bu projenin aynısını Tanju Bey’de düşünmüş. Bu noktadaki talebini iletti, biz de olumlu karşıladık ve şu an kanalı kapatma noktasında çalışmamız devam ediyor”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 1,5 yıllık dönemiyle ilgili de konuşan Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Bunu en iyi değerlendirecek olan vatandaşımız. Netice itibariyle siyasi polemiğe sebebiyet verecek olan değerlendirme de bulunmam doğru olmaz. Ama şunu söyleyeyim vatandaşımız bir buçuk yılda bir değişim var mı? Yok mu? Bu değişimin Bolu’nun geleceğine ne kadar faydası var? Bolu’nun geleceği ile ne kadar alakalı, Bolu’nun temel sorunlarına ne kadar değinildi? Hangilerine başlandı, başlanmadı. Çünkü Tanju Beyin bir buçuk sene önce siyasette vatandaşın karşısına çıktığı zaman vaat ettiği projeler var. Bu projelerden hangisine başladı, başlanmadı. Veya hangisi ile ilgili bir ilerleme yok. Bu kıyaslamayı yapacak olan Bolulu vatandaşlarımız. Bolu da yaşayan herkes bir buçuk sene önceki Bolu ile bir buçuk sene sonraki Bolu arasında fark var mı yok mu bunu herkes görüyor, değerlendiriyor. Şimdiden bir kanat getirmek erken daha önünde zaman var. Bazı projelerinde yerli yerinde olup olmadığı veya değerlendirmek için biraz daha süre olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı. .Kaynak..BoluTakip

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL