Siyaset

Başkan Güner’den Tanju Özcan’a Sert Sözler

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kentin adını lekelediğini belirterek, “Biz ana-baba kızını veya oğlunu üniversite için Bolu’ya gönderir mi? Ben olsam göndermem. Irkçılık,..

Başkan Güner’den Tanju Özcan’a Sert Sözler

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kentin adını lekelediğini belirterek, “Biz ana-baba kızını veya oğlunu üniversite için Bolu’ya gönderir mi? Ben olsam göndermem. Irkçılık, adam kayırma, iğrenç şakalar, iğrenç diyaloglar ile anılıyor Bolu. Bu Bolu’ya yakışmaz. Bu Bolu halkına yapılan hakarettir. Biz turizm kenti olmak için çabalıyoruz, Başkan Bolu’nun adını lekeliyor. Turizm kenti olacağız diyor ama Bolu kokuyor. Kokan bir şehir nasıl turizm kenti olsun?” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Yeniyıl gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partileriyle ilgili açıklamalarına cevap verilmediğine yönelik eleştirilere cevap veren Güner, “Vatandaşlarımız illa AK Parti’nin kudretini görmesi için basın aracılığıyla çıkıp açıklama mı yapalım? Biz zaten ona gerekeni söylüyoruz.
Hem belediye meclisinde hem de İl Teşkilatı olarak. Zaten Başkan Özcan’a da bir şey diyemiyoruz. Hemen gazetecileri topluyor etrafına şov yapıyor” diye konuştu.

İĞRENÇ ŞAKALARLA ANILMAK BİZİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR

Başkan Özcan’ın kamuoyunda dikkat çeken açıklamalarına sert sözlerle tepki gösteren Güner, şunları söyledi:

“Kamuoyunda böyle ırkçılıkla, iğrenç şakalarda anılmak bizi çok rahatsız ediyor. Biz Bolu’yu seviyoruz. Bolu için elimizi taşın altına koyuyoruz. Kamuoyunda güzel anılmak için çabalıyoruz.
Ama Başkan, Bolu’yu nasıl lanse ediyor herkes görüyor. Biz ana-baba kızını veya oğlunu üniversite için Bolu’ya gönderir mi? Ben olsam göndermem. Irkçılık, adam kayırma, iğrenç şakalar, iğrenç diyaloglar ile anılıyor Bolu. Bu Bolu’ya yakışmaz.
Bu Bolu halkına yapılan hakarettir. Biz turizm kenti olmak için çabalıyoruz, Başkan Bolu’nun adını lekeliyor. Turizm kenti olacağız diyor ama Bolu kokuyor. Kokan bir şehir nasıl turizm kenti olsun?”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL