Siyaset

Başkan Suat Güner Belediye Başkanı Özcan’a Sert Çıktı

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert çıktı. Suat Güner, “Başkan Tanju Özcan görevde bulunduğu 3 yıl boyunca şovdan başka bir iş yapmadı” dedi. Belediye Başkanı..

Başkan Suat Güner Belediye Başkanı Özcan’a Sert Çıktı

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sert çıktı. Suat Güner, “Başkan Tanju Özcan görevde bulunduğu 3 yıl boyunca şovdan başka bir iş yapmadı” dedi.

Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın AK Parti teşkilatının kendisini görevden aldırmaya çalıştığını söylemesi üzerine AK Parti İl Başkanı Suat Güner konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Suat Güner, “Başkan Özcan’ın savcılığa sunulan dosya hakkındaki konuşmalarıyla ilgili; “Açıklamalarını duyanda sütten çıkma ak kaşık sanacak. Niyetimiz ne seni görevden aldırmak ne de kayyum atatmak. Biz halkımızın kararına saygılıyız. Koltukta oturduğun süre boyunca yanlışlarını elbette eleştireceğiz.

“Sarı mekaplılara “ övgü yağdıran PKK ve HDP sevicilerle ihalelerde pazarlık yaptığını tabi gündeme getireceğiz. Tesettürlü bir hanımefendiye yönelik edep sınırlarını aşarcasına alaycı bir uslupla dalga geçmeni unutturmayacağız. Şehirde yaşayan ve sana umut bağlayanların kar yağdığında yaşadıkları çileleri dile getirmekten vazgeçmeyeceğiz.

Vekillik döneminde hangi hizmetleri engellemek için mahkeme kapılarında dolandığını tek tek dillendireceğiz. “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunuyorum“ derken kooperatifler üzerinden hangi hakların yenildiğini anlatmaktan geri durmayacağız” ifadelerine yer verdi.

“3 YIL BOYUNCA SADECE ŞOV YAPTI”

Başkan Güner Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 3 yıllık görev sürecinde şovdan başka hiçbir şey yapmadığını ifade etti. Güner; “3 yıl boyunca akıllarda ne kaldı Allah aşkına. Sadece yaptığı şovlar.

Bolu şehir olarak bu sürede ne kazandı ? sadece Büyük bir hayal kırıklığı. Büyükler der ki; Acemi kasap ne satır bırakırmış ne masat. Senden ricamız, geçmişte yapılanları bozma yeter. Zira düzeltmek yine bize düşecek” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL