Siyaset

Bolu Belediyesine Ak Parti Bayrağını Dikeceğiz

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “31 Mart yerel seçimlerinde Bolu Belediyesine AK Parti bayrağını tekrar dikeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Verilecek her göreve talibim ve hazırım. Bolu için..

Bolu Belediyesine Ak Parti Bayrağını Dikeceğiz

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “31 Mart yerel seçimlerinde Bolu Belediyesine AK Parti bayrağını tekrar dikeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Verilecek her göreve talibim ve hazırım. Bolu için büyük hayallerim var” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde kısa süre kala Bolu’da siyaset sahnesi hareketlendi. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 2,5 senedir Ak Parti Bolu İl Başkanı olan Suat Güner, yerel seçimlerde aday olup olmayacağı şeklindeki soruya, “AK Parti’nin kendi kurulları arasında yapması gereken değerlendirmeler olur. Bu değerlendirmelerin sonrasında bizlere görev değişikliği ile ilgili talep gelirse partinin kurmayları tarafından değerlendirmeler yapıldıktan sonra tarafıma tebliğ edilecek her göreve talip ve hazırım, yerel yönetimlerde vatandaşımızın oylarına talip olacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti bayrağını tekrar Bolu Belediyesine dikeceğiz” diye konuştu.

“BOLU İÇİN HAYALLERİM ÇOK BÜYÜK”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu için tek bir hayalinin olmadığını ve hayallerini bir cümleye sığdıramayacağını belirterek, Bolu’ya hak ettiği katma değeri sağlayacak olanın ticaretin ve sanayinin yanı sıra turizm olduğunu ve bunlarla ilgili çalıştıklarını ifade etti. Güner, “Bolu için büyük hayallerim var. Bolu bu şekilde yönetilmeyi hak etmiyor. Hayallerim için doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım güzel kentimiz için var gücümle çalışacağım” ifadelerini kullandı.

“İTTİFAK NETLEŞMİŞ DEĞİL”

“Yerel seçimlerle ilgili genel başkan yardımcılarımızın görevlendirdiği kurmay kadrosu ve Cumhur İttifakı’nın kurmay kadroları şu an ön görüşmeleri yapıyorlar. Bu görüşmeler neticesinde henüz bize yansıyan bir şey yok ama ben biliyorum ki genel kümülatifte 81 ilde değerlendirmeye aldıkları bir durum söz konusu, henüz bunun kararı net olarak verilmiş değil.”

Kaynak.ÖzgürBolu

Fotoğraf.ÖzgürBolu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL