Siyaset

Bolu Netleşiyor

31 Mart yerel seçimlerine 3 ay kala AK Parti’de henüz Bolu Belediyesi için net olarak aday belirlenemezken, gündeme bomba gibi bir kulis bilgisi oturdu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı..

Bolu Netleşiyor

31 Mart yerel seçimlerine 3 ay kala AK Parti’de henüz Bolu Belediyesi için net olarak aday belirlenemezken, gündeme bomba gibi bir kulis bilgisi oturdu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne 3 ismin gideceği öğrenildi.
Bolu’da 31 Mart yerel seçimleri öncesinde siyaset arenası yavaş yavaş hareketlenmeye başladı. CHP’nin resmen adayı mevcut Belediye Başkanı Tanju Özcan olurken, MHP’den de başkan adayı İl Başkanı İlhan Durak olarak ön görülüyor. İYİ Parti ise ittifak yapmadan seçime tek gireceğini açıklamıştı.
Seçim öncesinde AK Parti’den Mustafa Deverenli, Muhammed Emin Demirkol, Süleyman Özbağ, Selami Konyalıoğlu ve Reşat Özcan aday adaylığını açıklamıştı.
Ancak son gelen kulis bilgisine göre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne 3 ismin gideceği öğrenildi. O isimlerin ise Muhammed Emin Demirkol, Suat Güner ve Alaaddin Yılmaz olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı.
Kesin olarak 15 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday tanıtım toplantısında Bolu için adayını açıklayacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL