Siyaset

Bolu’nun Kaynaklarını Artırmak İçin Enerji Bakanı İle Görüştüler

Bolu Valisi Kılıç,  Bolu Milletvekili Coşkunyürek ve İl Başkanı Güner Bolu’nun kaynaklarını artırmak için Enerji Bakanı ile görüştüler Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Bolu Valisi Erkan..

Bolu’nun Kaynaklarını Artırmak İçin Enerji Bakanı İle Görüştüler

Bolu Valisi Kılıç,  Bolu Milletvekili Coşkunyürek ve İl Başkanı Güner Bolu’nun kaynaklarını artırmak için Enerji Bakanı ile görüştüler

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Bolu Valisi Erkan Kılıç ile birlikte Bolu’nun kaynaklarını artırmak, enerjisini yükseltmek için Ankara’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’la bir araya geldi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.

Bolu iline yapılan ve planlanan enerji yatırımları, ilçe ve köylerin enerji hatlarının yenilenmesi, bakım/onarım çalışmaları hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirildiği ifade edildi.

Toplantının ardından Bolu heyeti, Bakan Alparslan Bayraktar’dan Bolu’nun enerji ile ilgili sorunlarının derhal masaya yatırılacağı bilgisini aldıklarını, Enerji Bakanı Bayraktar’ın ilgi ve Bolu ili ilgili göstermiş oldukları hassasiyete teşekkür ettiklerini açıkladılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL