Siyaset

Ç.Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ak Parti Heyeti İle Buluştu

Ak Parti Bolu heyeti, İl Başkanı Suat Güner’in başkanlığında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la  bir araya geldi. Bolu ili ve ilçelerinin talep ve isteklerini görüşmek üzere bugün Ankara’ya hareket..

Ç.Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ak Parti Heyeti İle Buluştu

Ak Parti Bolu heyeti, İl Başkanı Suat Güner’in başkanlığında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la  bir araya geldi.

Bolu ili ve ilçelerinin talep ve isteklerini görüşmek üzere bugün Ankara’ya hareket eden Ak Parti Heyeti gün içinde Bakan Murat Kurum’la Ankara’da Bakanlık makamında buluştu.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner başkanlığında Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurumla buluşan Ak Parti Bolu Heyeti il ve ilçelerin ihtiyaçlarını Bakan Murat Kurum’la paylaştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İl Başkanı Suat Güner, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Belediye Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya’yı makamında kabul ederek Bolu il ve ilçelerinin istek ve taleplerinden meydana gelen dosyaları kabul etti.

Talep ve isteklerin görüşüldüğü toplantıdan sonra Çevre Şehircilik Bakanlığında Bakan Murat Kurum, Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın, Fehmi Küpçü, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve Belediye Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya ile birlikte hatıra fotoğrafı verdi…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL