Siyaset

Davet Edildiği Değil Talepkâr Olduğu Anlaşıldı

Davet Edildiği Değil Talepkâr Olduğu Anlaşıldı. 36. Mengen Uluslararası Aşçılar Festivali Kortej yürüyüşünde “Rabia” işareti yaparak sübliminal mesaj verdi. FESTİVAL KORTEJİNDE RABİA İŞARETİ YAPTI Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı..

Davet Edildiği Değil Talepkâr Olduğu Anlaşıldı

Davet Edildiği Değil Talepkâr Olduğu Anlaşıldı.

36. Mengen Uluslararası Aşçılar Festivali Kortej yürüyüşünde “Rabia” işareti yaparak sübliminal mesaj verdi.

FESTİVAL KORTEJİNDE RABİA İŞARETİ YAPTI

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın simge selamı haline gelen ve “Tek Millet, Tek Devlet, Tek Vatan ve Tek Bayrak” anlamı yüklenen “RABİA” işareti, 36. Mengen Aşçılar Festivali kortejinde BBB Tanju Özcan’dan geldi.

Partisi CHP’den ihraç edildikten sonra Ak Partiden davet aldığını açıklayan Eski CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan, 36. Mengen Uluslararası Aşçılar Festivalinde “Rabia” işareti yapması soru işaretlerini beraberinde getirdi.

TALEPKAR OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Bağımsız BBB Özcan’ın Mengen Aşçılar Festivalinde yaptığı “Rabia” işareti ile kendisinin davet edilen değil, talepkâr olduğu ortaya çıktı.

GÖZLERDEN KAÇMADI

7 Ekim Cumartesi günü Ankara Spor Salonunda AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongrenin gerçekleştirildiği, Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkan seçildiği saatlerde, 36. Mengen Aşçılar Festivali Açılış Kortejinde Tanju Özcan’ın yaptığı “Rabia” işareti dikkatli gözlerin ve objektiflerin dikkatinden kaçmadı.

Fotoğrafı yorumlayan vatandaşlar, “Sayın Özcan’ın kalbinden geçen parmaklarına vurmuş. Rabia işaretiyle Ak Partiye davet edildiği değil, Ak Partiye talepkâr olduğu anlaşılmıştır. ” ifadelerini kullandı..

DAVET EDİLDİM

Partisiz olarak Belediye Başkanlığını yürüten BBB Tanju Özcan “İhraç edildiğimden itibaren, aralarında AK Parti’nin de bulunduğu hemen hemen tüm partilerden davet aldım, alıyorum” açıklamalarından bulunmuştu.

BİZ İLKELERİ OLAN BİR PARTİYİZ

Bu açıklamalarının ardından, Ak Parti İl Başkanı Suat Güner “Sayın belediye başkanı zaman zaman ana akım medyada, katıldığı bazı programlarda kendisinin AK Parti dahil çok sayıda partiden teklif aldığını açıklamış. Biz ilkeleri ve tüzüğü çerçevesinde hareket eden 22 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve 21 yıl da milletten aldığı irade ile hükümeti temsil etme ve yönetme iradesiyle görevini yürüten bir partiyiz. Bolu’da da AK Parti Bolu İl Başkanlığı olarak, Tanju Özcan’ın iddia ettiği gibi bir şey değerlendirilmeye alınmış olsa partinin yetkili kurulları tarafından bizimle paylaşılırdı” diyerek davet teklifini tekzip etmişti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL