Siyaset

Emekli Öğretmen Fezioğulları Sertifikasını Aldı

Ak Parti Kadın Kolları Bolu İl Başkanlığının “Gönül Seferberliği” kapsamında başlatmış olduğu üyelik kervanına Emekli Öğretmen Orhan Fezioğulları’da katıldı. Mengen Cumhuriyet İlkokulunda görev yapan, daha sonra emekli olan Orhan Fezioğulları’na..

Emekli Öğretmen Fezioğulları Sertifikasını Aldı

Ak Parti Kadın Kolları Bolu İl Başkanlığının “Gönül Seferberliği” kapsamında başlatmış olduğu üyelik kervanına Emekli Öğretmen Orhan Fezioğulları’da katıldı.

Mengen Cumhuriyet İlkokulunda görev yapan, daha sonra emekli olan Orhan Fezioğulları’na Başkan Hicran Çağalı, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalamış olduğu üyelik sertifikasını verdi.

Bugün Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı’dan üyelik sertifikasını alan Orhan Fezioğulları il Başkanlığında üyelik sertifikası ile hatıra fotoğrafı verdi.

Ak Parti Kadın Kolları Bolu İl Başkanı Hicran Çağalı sosyal medya hesabından Emekli Öğretmen Orhan Fezioğulları’nın ziyareti ile ilgili olarak..

“Bugün Kadın kollarında Seçim işleri Başkanımız Aygül Uzun hanımefendi nöbet tuttu
“Gönül Seferberliği” kapsamında üyelik çalışmalarımız devam ediyor. Yeni üyemiz Orhan Fezioğulları Bey bizleri ziyaret ettiler ve kendilerine üyelik sertifikasını takdim ettik” diye paylaşımda bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL