Siyaset

Ak Parti İl Başkanı Güner Dur Durak Bilmiyor

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner dur durak bilmiyor. Haftanın her günü, her günün yirmi dört saatini çalışmakla geçiren Ak Parti İl Başkanı Suat Güner’in performansı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor…

Ak Parti İl Başkanı Güner Dur Durak Bilmiyor

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner dur durak bilmiyor.

Haftanın her günü, her günün yirmi dört saatini çalışmakla geçiren Ak Parti İl Başkanı Suat Güner’in performansı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Teşkilatlardan gelen deneyimi, dinamizmi, parti aidiyeti, iş disiplini ile vatandaşların her zaman yanında, arasında olan, yüz yüze görüşme fırsatı bulamadığı vatandaşlarla telefonla  iletişim kuran Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, hafta sonu kısıtlamalarından muaf işyerlerini ziyaret ederek esnaf ve çalışanları ile görüştü.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin ve yönetim kurulu üyesi Ufuk Karadağ  ile İzzet Baysal Caddesi’ndeki hafta sonu kısıtlamasından muaf esnafları ziyaret etti.

Esnafları tek tek ziyaret eden ve işletme sahipleri ve çalışanları ile uzun uzun uzun sohbet ederek sorun ve talepler noktasında notlar alan Başkan Suat Güner, AK Parti Hükümeti’nin her anlamda esnafın yanında olduğunu dile getirdi.

İl Başkanı Suat Güner’in ziyaretinden, samimiyetinden, meselelere olan duyarlığından etkilendiklerini ifade eden esnaf vatandaşlar, Ak Parti İl Başkanı Güner’den tekrar görüşme ve ziyaret ile bir araya gelme sözü aldılar.

Ak Parti İl Başkanı Suat Güner “bu pandemi sürecini de hep birlikte atlatacaklarını, hükümetimizin her zaman vatandaşın ve esnafın yanında olduğunu, yapılan son anlaşma ve aşılama takvimi ile ülke olarak dünya üzerinde ilk onun içinde yer aldıklarını” belirterek, esnafın ve vatandaşın her zaman yanında olduklarını ifade etti. İl Başkanı Suat Güner, dile getirilen talepleri not aldıklarını, aldıkları notların ve bahse konuların ise takipçisi olacağını söyledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL