Siyaset

Grup Başkan Vekili Akbay’dan Özcan’a ‘Tuzlamalı’ Eleştirisi

Bolu Belediye Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay gerek Belediye Meclisi Toplantılarında, gerek verdiği röportaj ve gerekse sosyal medya hesaplarından Bolu Belediye Başkanı Özcan’ı eleştiri yağmuruna tutuyor…

Grup Başkan Vekili Akbay’dan Özcan’a ‘Tuzlamalı’ Eleştirisi

Bolu Belediye Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay gerek Belediye Meclisi Toplantılarında, gerek verdiği röportaj ve gerekse sosyal medya hesaplarından Bolu Belediye Başkanı Özcan’ı eleştiri yağmuruna tutuyor.

Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Akbay, yağan kar sonrası Bolu Belediyesi ekiplerinin temizlik, kar ve buzlanmaya dair hizmet noktasında yetersiz kaldığını sosyal medya hesabından eleştirerek, esprili yorumları ile Başkan Özcan’a göndermelerde bulundu.

Ak Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay sosyal hesabından Belediye Başkanı Özcan’ı “temizleme ve tuzlama yapılmadı” diye eleştirerek şunları kaydetti.

Akbay “Benden selam olsun Bolu Belediye Başkanına, hava birkaç gündür kar yağışlı soğuk ve yollar buz (tuz değil) luydu.

İlimizin güzide okullarından biri olan Fen lisesi yolu maalesef Belediye başkanı ve ekiplerinin ilgi alanının dışında kalmış temizleme ve TUZ lama yapılmadı. Öğrencilerimiz ve araçlar sıkıntılı anlar geçirdi, neyse ki az güneş açtı da yoldaki karlar ve buzlar biraz da olsa kendiliğinden erimeye başladı.

O diil de (kıymetli bi hocamın sözüdür) yoldaki kar ve buzlar kendiliğinden eridi de, peki okulun girişinde bulunan tıka basa dolu olan ( hafta başından bu yana) çöp konteynerleri içindeki, üzerindeki taşkın çöpler kendiliğinden kaybolur mu, uçup gider mi merakımdan soruyorum.

Diğer okullarımızı da takip edeceğim, muhtemelen onların durumu da mevcut durumdan farklı değildir.” diye yazdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL